De beste tips

Zelfgemaakte cottage cheese

#1. Cottage cheese bereidingswijze

Benodigheden: - 1 liter volle melk - 1 el witte wijn azijn - sap van 1/2 citroen] - 2 el plantaardige olie - zout en peper 1. Breng de melk aan de kook 2. Voeg vervolgens de citroensap en azijn toe. Roer dit door. 3. Doe het vuur uit en laat 15 minuten rusten. 4. Let een theedoek in een vergiet en laat de cottage cheese goed uitlekken. 5. Knijp het laatste vocht eruit. 6. Klaar is Kees!
Zelfgemaakte cottage cheese

#2. Mijn cottage cheese bereidingswijze

Doe de melk in een pan en breng de melk aan de kook. Als de melk kookt, zet je het vuur uit. Roer citroensap door de melk heen. Laat de melk en citroensap 30 minuten lang staan. Leg de theedoek in de zeef en laat hierin de cottage cheese 10 minuten goed uitlekken. Doe de cottage cheese in een schaaltje en breng op smaak met wat zout en peper.