De beste tips

Zachte haren

#1. Klitloze haren via honing en olijfolie

Wil je zachte/gladde haren zonder klitten? Maak dan een maskertje met natuurlijke producten; honing, klein beetje olijfolie (niet te veel anders is het heel vet) melk, yoghurt, banaan & verder kan je er zelf nog dingen bij verzinnen! Dit weekend gedaan; het voelt vies aan, maar zodra je het uitspoelt, is het zacht! Daarna even borstelen en het werkt! Ik heb er zo maar dingen in gedaan, maar echt, het werkt super! Het is goedkoop, je hebt het in huis EN het werkt echt heel goed! Haarmasker 15-20 min. inlaten.

Zachte haren

#2. Natuurlijke producten voor zacht haar

Ik vind het heerlijk om zacht haar te hebben. Hierdoor gebruik ik altijd natuurlijk producten. Natuurlijke producten zorgen er namelijk voor dat het haar zacht kan blijven. Mijn ervaring is namelijk dat met onnatuurlijke producten de zachtheid maar voor korte duur is.
Zachte haren

#3. Haren droog deppen voor zachte haren

Op het moment dat je zacht haar wilt hebben, zul je er achter komen dat dit niet altijd even makkelijk is om te bereiken. Hierom is het mogelijk om je haren droog te deppen om deze zacht te maken. Het droog wrijven van je haren beschadigd de haren namelijk. Het deppen op de haren zorgt er voor dat deze niet beschadigd raken. Het droog deppen van je haren duurt wel wat langer. Dit moet je er dan ook voor over hebben.