De beste tips

Rugpijn oplossen

#1. Draag wilde kastanje bij je

Een wilde kastanje bij je dragen, b.v. in je broekzak,voorkomt dat je pijn in de rug krijgt. Werkt echt !!
Rugpijn oplossen

#2. Masseren tegen rugpijn

Rug(spier) pijn? Neem een (oude) handdoek mee in de douche/bad, leg deze over je rug en zet de brede(maar niet massage) straal erop, lekker heet! Dat 5 minuutjes en dan voorzichtig een beetje stretchen, is beter als een massage van je partner omdat het je spieren soepel maakt maar niets forceert.
Rugpijn oplossen

#3. Andere slaaphouding tegen rugpijn

Als je last hebt van rugpijn en je niet goed kunt slapen moet je een kussen leggen tussen je benen ter hoogte van de dijen als je gaat slapen. Wat ook helpt als je niet graag op je zij ligt is gewoon op je rug gaan liggen en een kussen onder je knieën leggen zo dat je benen voor liggen.Ik doe dit en het helpt op elke leeftijd.
Bekijk 3 andere tips

De nieuwste tips

Rugpijn oplossen

Warmtepleisters tegen rugpijn

Warmtepleisters of een hete kruik tegen de rug leggen.
Rugpijn oplossen

Kruik tegen rugpijn

Een kruik op je buik leggen.
Rugpijn oplossen

Arnika tegen pijnlijke rug

Heb je last van je rug? Smeer dan Arnika erop dit kun je kopen bij de drogist. Het is een middel dat heet wordt hierdoor vermindert de pijn en blijft weg!

Nog 3 andere tips

Rugpijn oplossen

Tijgerbalsem tegen rugpijn

Smeer tijgerbalsem op het pijnlijke gebied van de rug. Ga in een gemakkelijke houding liggen, bijvoorbeeld op de zij met een kussen tussen de knieën, en laat de balsem enige tijd tot een nacht intrekken. Indien nodig een paar keer herhalen. Werkt goed.
Rugpijn oplossen

Tennisbal tussen je rug

Met rugpijn is het soms lastig, zeker als je er zelf niet bij kunt. Plaats een tennisbal tussen je rug en de muur. Zo kun je je rug zachtjes masseren. Als de plek warm wordt en wat gaat jeuken, is dat een teken dat de doorbloeding weer op gang is.
Rugpijn oplossen

Stretchen tegen rugpijn

Ga op uw hurken zitten, en maak een Bolle rug 10 sec vasthouden en maak een Lage(holle) rug en ook 10 sec vast houden. Doe dat zo'n 7 keer iedere avond en het werkt!!