De beste tips

Aardbeien allergie

#1. Tip tegen aardbeien allergie

Indien u allergisch reageert op aardbeien, dompel de aardbeien dan kort in kokend water.

Aardbeien allergie

#2. Warm water voor aardbeien

Ik heb een tijdje het vermoeden gehad dat ik een allergie had voor aardbeien. Sinds kort ben ik er echter achter gekomen dat het kan helpen om je aardbeien te wassen in warm water. De haartjes op een aardbei kunnen de allergische reactie veroorzaken. Door het warme water worden deze haartjes zacht.
Aardbeien allergie

#3. Aardbeien wassen met warm water tegen aardbeien allergie

Aardbeien allergie is altijd lastig om last van te hebben. Dit komt omdat aardbeien erg lekker zijn om te eten. Gelukkig zijn er een aantal manieren om een aardbeien allergie te voorkomen. Door je aardbeien te wassen met warm water kun je dit namelijk doen. Het warme water ontspant de haartjes waar je vaak een allergische reactie van krijgt.

De nieuwste tips

Aardbeien allergie

Hooikoorts tabletten libel aldie werken beste

Gebruik het zelf ook en het werkt echt mensen bij hevige jeuk en alergieche reactie hoeft niet duur zij.n aldie/llidel werkt ik wel 

Aardbeien allergie

Zout water verwijderd de haartjes van de aardbei

Was de aardbeien in water met een halve theelepel zout. Kort wassen en je ziet de haartjes gelijk op de bodem van de kom. Daarna de aardbeien gewoon afspoelen en lekker opeten. Let wel op, na het wassen zijn de aardbeien niet zo lang meer houdbaar als ongewassen aardbeien.

Aardbeien allergie

ALLERGISE REACTIE

EET OOK HET GROENE KROONTJE OP, DEZE HEFT HET GIF OP.