De beste tips

Pollen allergie

#1. Honing eten vermindert pollenallergie

Allergies voor pollen: 

Door honing elke dag te eten waar ook pollen in zitten, maakt je lichaam antistoffen aan. Binnen enkele dagen al minder last van jeukende ogen en niezen.

Pollen allergie

#2. Allergie voor polen

Een polen allergie kan iedereen hebben. Het is niet zo dat je er niet wat aan kan doen. Ikzelf vind het fijn om na een regenbui de ramen en deuren open te zetten. Het kan dan goed luchten in mijn woning en dat vind ik erg fijn. Ik heb daarna een heel stuk minder last van de allergie en dan kan ik veel beter functioneren.
Pollen allergie

#3. Vaseline tegen pollen allergie

Als je veel last hebt van een pollen allergie, kan het helpen om wat vaseline aan de binnenkant van je neus en rondom je ogen te smeren. Hier blijven de pollen namelijk aan vast zitten. Hierdoor zul je er ook een heel stuk minder last van hebben. Echter werkt dit niet altijd volledig voor je ogen. Dit kun je dan ook goed combineren met een zonnebril. Dit werkt in de meeste gevallen om de pollen tegen te houden.
Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.