De beste tips

Anjers in vaas

#1. Anjers in vaas

Anjers in een vaas wil ik wat langer mee laten gaan. Toen ben ik een beetje gaan zoeken. Het schijnt als je er 7up bij giet of iets wat er op lijkt, dat de anjers toch wat langer mee gaan. Het kan altijd uitgeprobeerd worden, want anjers gaan redelijk snel dood.
Anjers in vaas

#2. Anjers langer mooi dankzij 7-up

Anjers blijven (nog) langer staan als je een flinke scheut 7-up bij het bloemenwater gooit.
Anjers in vaas

#3. Snijbloemen langer vers houden

Door een flinke scheut frisdrank aan het bloemenwater toe te voegen leven je bloemen langer. De combinatie van koolzuur en suiker zorgt dat de bloemen langer fris blijven. Voor dit doel is het wel de bedoeling dat het suikerhoudende frisdrank is. Heb je een doorzichtige vaas en wil je dat het water helder blijft? Gebruik dan 7-Up of Sprite of iets dergelijks.

De nieuwste tips

Anjers in vaas

Schepje suiker

Doe een schepje suiker in het water en de anjers blijven cir. 2 weken of langer staan. Deze tip heeft een 84 jarige dame gegeven en de anjers bleven werkelijk meer dan 2 weken goed.
Anjers in vaas

Anjers in vaas, ververs het water

Anjers in vaas zijn altijd heel erg leuk om te hebben. Toch gaan ze heel erg makkelijk dood naar mijn idee. Ik ben er dus achter dat dit komt doordat ik het niet vaak genoeg ververs. Ik kies er nu dan ook voor om het water om de 5 dagen te verversen. Op die manier gaan de anjers een heel stuk langer mee dan daarvoor. Dat is natuurlijk veel fijner, want dan hoef ik niet steeds nieuwe anjers te gaan kopen terwijl ik ze wel goed probeer te blijven verzorgen. Het zijn niet de makkelijkste bloemen die je uit zal kunnen kiezen voor in een vaas.