De beste tips

Biscuit maken

Oma's recept voor biscuit

Als u biscuit gaat bakken,de truc voor een volume beslag te krijgen is de volgende basis recept 4 eieren 100 gr suiker samen warm kloppen op zacht vuurtjs of bain -marie totdat het beslag de zelfde temperatuur 40 c) dit kan men kontroleren met onderste lip ,de kom hierna op houten plak plaatsen en beslag verder koud opkloppen ,hierna de bloem ondermegen met de hand in voorgevette en gebloemde vorm gieten van dia 18 cm afbakken in oven van 180 graden totdat hetgoud geel is dit id na omgeveer45a 50 min het deeg moet veerkrachtig zijn na afkoeling afwerken met slagroom en fruit smakelijk
Biscuit maken

Biscuitdeeg maken

De basis benodigheden 4 eieren 100 gr suiker 100 gr gezeefde witte bloem
Biscuit maken

Biscuit maken met 3 ingrediënten

Voor een biscuit hoef je echt niet moeilijk te doen. Als je in je hoofd houd dat je 100 gram bloem, 100 gram suiker en 4 eieren nodig hebt, komt je er wel. Je hoeft niet een heel erg ingewikkeld recept te volgen om een biscuit lekker te maken zoals jij zal willen hebben.