Populaire tips

Chocoladepudding maken

Super

Meng cacao met yoghurt en voeg een snufje kaneel toe. Om de consistentie te verstevigen, kun je een beetje gelatine of agar agar toevoegen. Laat het mengsel een dag in de koelkast opstijven voordat je het serveert.

IJsblokjes maken

Water invriezen

Hey, wil je ijsblokjes maken? Lees dit dan

1. Neem een bakje met vormpjes en giet water in elk vormpje.

2. Leg ze ergens appart in de vriezer en wacht 1-2 dag(en)

3. Haal de blokjes eruit en geniet van een heerlijk koud drankje!

Tip: je kan ook fruit in de vormpjes leggen voor het invriezen.

Hopelijk was dit een duidelijke stappenplan en heb je er veel aan😊

IJsblokjes maken

Kruiden en bloemen in ijsblokjes

Zelf ijsblokjes maken is erg makkelijk om te doen en ook nog eens erg handig om te hebben. Echter is het ook mogelijk om deze nog leuker en mooier te maken. Dit kun je doen door kruiden en bloemen toe te voegen aan de ijsblokjes voordat je deze bevriest. Hierbij is het wel belangrijk om bloemen te kiezen die je ook daadwerkelijk kunt eten.
Gehakt maken

Bouillon door de gehakt

In plaats van zout en kruiden kun je eens een paar bouillon blokjes door het gehakt doen. Je zult proeven dat de gehaktballen een heerlijk pittig smaakje hebben.