De beste tips

Buikgriep

#1. Lauwe tot warme cola drinken tegen buikgriep

Lauwe tot warme cola opdrinken. Het was bij mij acuut weg.
Buikgriep

#2. Honing en kurkuma drinken bij buikgriep

Water laten koken om thee te maken, voeg 2 lepels honing en een flinke schep kurkuma toe en drink dit de hele dag door. Binnen 1 dag ben je er vanaf.
Buikgriep

#3. Citroensap tegen buikgriep

Een glas vers geperste citroensap leegdrinken... niet lekker maar wel effectief.

De nieuwste tips

Buikgriep

melk met pepermunt

pak een beren melk en warm die op voor 1 a 2 minuten eet daarna een pepermuntje help zeer goed

Buikgriep

Niet 3 dagen boven de WC Hangen

Buikgriep wordt vaak veroorzaakt door een virus het gaat vanzelf weer over, er bestaat geen behandeling voor. Wel is het belangrijk om te zorgen dat het vochttekort wordt aangevuld om uitdroging te voorkomen. Als het stadium van overgeven voorbij is en je niet meer 3 dagen boven de WC wilt hangen, kan je een theelepeltje gemberpoeder in een glas thee doen, drink het met kleine slokjes op. Gember staat erom bekend dat het het gevoel van misselijkheid kan verdrijven.
Buikgriep

Eet geen vet bij buikgriep

Eet licht, geen vet! Eet wat je maag aankan en wat goed voelt. Bv kaakjes, beschuit, yoghurt, cola met suikerklontje enzovoorts.
Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.