De beste tips

Opgeblazen gevoel

#1. Cola helpt bij opgeblazen gevoel

Bij een opgeblazen gevoel, neem cola. Het is raar, maar bij mij werkt het heel goed. bij voorkeur geen light, maar de normale cola. 

Als dit niet lukt kan je altijd nog overgaan tot de normale producten. 

Opgeblazen gevoel

#2. Het drinken van meer water

Een opgeblazen gevoel kan erg lastig zijn. Er zijn regelmatig mensen die hier last van hebben. Ik dus ook. Ik wou weten waar mijn probleem vandaan kwam. Ik heb er direct werk van gemaakt. De truc die ik nu heb is meer water drinken. Op die manier ben ik een heel stuk minder opgeblazen en heb ik geen last meer van zo’n opgeblazen gevoel wanneer ik gedronken heb.
Opgeblazen gevoel

#3. Rauwkost

Sommige mensen verdragen rauwkost minder goed. De darmen moeten meer moeite doen om het te verwerken. Minder rauwkost eten heeft bij mij geholpen. 

Bekijk 3 andere tips

De nieuwste tips

Opgeblazen gevoel

Lauw/warm water

Neem een glas lauw/warm water op de lege maag en je zult zien dat je opgeblazen gevoel weggaat! 

Opgeblazen gevoel

Basilicum thee drinken

Ik heb vaak last van misselijkheid en opgeblazen gevoel waardoor ik super slecht slaap,

maar sins ik basilicum Thee drInk Val ik als een blok in slaap en ook veel minder last van opgeblazen gevoel echt aan te raden 

Opgeblazen gevoel

Meer kauwen tegen opgeblazen gevoel

Iedereen kent het wel om een opgeblazen gevoel te hebben. Dit is niet altijd even prettig om last van te hebben. Door meer te kauwen is het echter in de meeste gevallen mogelijk om dit op te lossen. Dit komt omdat kauwen er voor zorgt dat je maag minder moeite heeft met het verwerken van het eten dat je naar binnen werkt. Hierdoor wordt alles ook een stuk makkelijker verteerd.

Nog 3 andere tips

Opgeblazen gevoel

Opgeblazen Buik Verhelpen

Als de darm in volume toeneemt door een infectie of door gasvorming is er sprake van een opgeblazen of opgezette buik. Er zijn ongelovelijk veel oorzaken van dit probleem. Dus ook een oplossing is niet eenvoudig te vinden. Het enige dat de boel een klein beetje kan verlichten is kamille thee en munt. Of Vezels ( bonen, peulvurchten, fruit met vezels: Banaan bijv. ) Dat kan in ieder geval voor dat kleine beetje verlichting zorgen wat je nodig hebt.
Opgeblazen gevoel

Citroensap

Ik dacht dat ik last had van m'n darmen, maar ik had te weinig maagzuur. Het was mijn maag. Pijn was direct na het eten. Ik eet alleen nog geroosterd brood met tomaten en banaan als ontbijt en lunch, thee met een lading citroensap. 's Avonds kan ik wel normaal dierlijke eiwitten, kaas eten met weer een lading citroensap. Het werkt als extra maagzuur. Eerst een klein beetje proberen en alleen doen als dat helpt.
Opgeblazen gevoel

Beweeg!

Een opgeblazen gevoel na een rijke maaltijd is makkelijk te verhelpen door het volgende te doen Ga staan Spring Zodra je spring sla je met je handen boven je hoofd tegen elkaar Zodra je op de grond kom, doe je een squat Dit herhaal je 30x Deze oefening heet jummping yack Zodra je ga bewegen, begint je hart harder te werken, en zal je bloedsomloop sneller opgang komen