De beste tips

Candida

#1. Vaginale candida

Ik heb jarenlang last gehad van de meest verschrikkelijke vorm van vaginale candida tot ik zwanger was. Ik was bang dat ik tijdens de bevalling de candida zou overbrengen aan mijn dochtertje en zij last zou krijgen van spruw (spruw=candida). Vroedvrouw vertelde mij van Gentiaan Violet, paars spulletje dat je op je tepel kan spuiten tijdens borstvoeding. Tegen de spruw en tepelkloven door schimmel. Aangezien ik zelf last had van candida, en het veilig genoeg is voor een baby om te drinken, ben ik het inwendig gaan gebruiken (2 druppels in een glas 3x per dag) en zelfde hoeveelheid in vaginale douche 3x per dag. Resultaat: ik startte op 1 dec en op 18 dec (bevalling) was ik geheel candida vrij en het is nooit meer terug gekomen. Superspul!
Candida

#2. Biotine werkt tegen candida

10 mg biotine is dé oplossing tegen candida Wordt ook aangegeven 10.000 Mcg. Maar is 10 Mg.
Candida

#3. Candida verhelpen

Als er iets vervelend is, dan is het candida. Het is voor de vrouw zeer vervelend en je weet niet hoe je het precies moet gaan aanpakken. Als je biotine gebruikt, zal dit je echt verder kunnen helpen. Uiteraard werkt het niet voor iedereen, maar voor de meeste vrouwen wel.
Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.