De beste tips

Schimmelinfectie

#1. Vitamine C1000 / C1500 tegen schimmelinfecties

Eet dagelijks een tablet vitamine. Voornamelijk de week voor de menstruatie is het belangrijk. Heb er gelukkig nooit meer last van gehad.

Schimmelinfectie

#2. Tampon in yoghurt helpt tegen schimmelinfecties

Ik krijg altijd schimmel infectie naar antibiotica gebruik dan altijd een tampon in de yoghurt gedoopt binnen een dag is de vaginale schimmel infectie weg.
Schimmelinfectie

#3. Tea tree druppels helpen tegen schimmelinfecties

Voor een hardnekkige vaginale schimmelinfectie, gebruik dagelijks een vaginale douche. Lauw water gemengd met een aantal (ca. 6) tea tree druppels. Na een aantal dagen verdwijnt de infectie.
Bekijk 4 andere tips

De nieuwste tips

Schimmelinfectie

candiplex helpt goed

candiplex strong heeft mij goed geholpen. Ik kreeg het voorgeschreven via een natuurarts. Na een kuurtje van 3 weken daarna nooit meer last gehad

Schimmelinfectie

Vaseline mengen met azijn

Pak een bakje en een lepel voor de vaseline. Doe met de lepel de vaseline er in en voeg wat azijn door. Roer dit door elkaar en breng dit dan aan. Dit verhelpt tegen de jeuk. Maar zorgt ook dat de schimmel weg gaat!
Schimmelinfectie

Menstruatiecup ipv. tampons bij schimmelinfecties

Na jaren (!) last eindelijk iets dat werkt bij mij; geen tampons meer maar menstruatiecup gebruiken en monolaurinezuur gebruiken! Is een voedingssupplement. Wilde het delen omdat ik weet hoe er niets tegen helpt maar dit werkt bij mij.

Nog 4 andere tips

Schimmelinfectie

Draag katoenen ondergoed bij schimmelinfecties

Een aanvulling: Draag katoenen ondergoed wat goed kan ademen!
Schimmelinfectie

Yacult helpt tegen schimmelinfecties

Drink dagelijks een flesje yacult. Sinds ik dit drink (een jaar), heb ik geen last meer gehad.
Schimmelinfectie

Tampon gedrenkt in yoghurt laat jeuk verdwijnen

Breng tampon in, gedrenkt in yoghurt. Jeuk verdwijnt dan snel. Advies van mijn huisarts! Het werkt!

Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tip en help zo andere verder.

Nieuwe tip toevoegen Nieuwe tip toevoegen
Schimmelinfectie

Gebruik geen inlegkruisjes bij schimmelinfecties

Om te beginnen: inlegkruisjes weggooien! Deze zijn echt funest! Daarna je echt grondig laten behandelen door een arts. Het is al eerder vermeld. Deze schimmel, de candida, is gevaarlijker dan je denkt! Als deze niet goed wordt bestreden, kan het vele ernstige ziekten veroorzaken. Ik heb er ME door gekregen. Door een aangepast dieet is deze schimmel onder controle te krijgen. Daarnaast spoelen met lauwwarm water, uitwendig het liefst zonder zeep, anders vaginale wasemulsie.

Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.