De beste tips

Chocoladepudding maken

#1. Chocoladepudding maken met cacaopoeder

Op het moment dat je chocoladepudding wilt maken, zijn er verschillende ingrediënten die je hier voor kunt gebruiken. De basis ligt hierbij bij melk en ei. Echter is het erg lekker om chocoladepudding te maken met cacaopoeder. Dit komt namelijk erg lekker uit.
Chocoladepudding maken

#2. Super

Meng cacao met yoghurt en voeg een snufje kaneel toe. Om de consistentie te verstevigen, kun je een beetje gelatine of agar agar toevoegen. Laat het mengsel een dag in de koelkast opstijven voordat je het serveert.

Chocoladepudding maken

#3. Chocoladepudding maken

Als je begint met het maken van chocolade pudding spoel eerst je kookpot uit, dat is om te voorkomen dat het minder rap gaat aan bakken.

De nieuwste tips

Chocoladepudding maken

Pan uitspoelen voor chocoladepudding

Ik vind chocolade pudding altijd heerlijk om te eten. Dit koekt alleen heel erg snel bij me aan. Voordat ik pudding ga maken, spoel ik hierom altijd eerst de pan uit. Hierdoor is de kans een stuk minder groot dat de pudding aan koekt.
Chocoladepudding maken

Zelf een chocolade pudding maken

De meeste chocolade puddingen zijn makkelijk te maken door melk te verhitten een een verdikkingsmiddel en suiker toe te voegen. Ei werkt zeer goed als je een lekkere chocolade pudding wilt maken. Gebruik bij het maken van een goede chocolade pudding altijd echte & goede cacao poeder.