De beste tips

Cholesterol verlagen

#1. Sesamzaad voor lager cholesterolgehalte

Ik heb een tip voor uw cholesterol en hart en bloed vaten als ge alle dagen sesam zaad eet in de soep of op uw boterham het is gelijk waarop als ge het maar neem het is zeer gezond voor al wat ik op genoemt heb alles blijft bij het gezonde veel gezondheid en de groetjes aan heel Nederland...Paula.
Cholesterol verlagen

#2. Dieet voor een lager cholesterolgehalte

Een te hoog cholesterolgehalte? Een vuistregel = eet alles wat rent, zwemt en vliegt! (niet het vel), behalve paling/aal!!! Eet noten en het liefst walnoten (een vermindering van +/- 15%)!, fruit(appels zijn erg goed!) knoflook, uien. Bak zoveel mogelijk in olijfolie! e.d. Wat je niet mag eten = te veel om op te noemen (en zelf in te vullen), maar de belangrijkste = niet eten wat op worst eindigd. v.b.leverworst, metworst enz. Groetjes en succes!
Cholesterol verlagen

#3. Regelmatig haverzemelen eten

Haverzemelen eten regelmatig (beste elke dag) helpt het cholesterolgehalte te verlagen. Met wat yoghurt of kwark misschien om het wat lekkerder te maken.
Bekijk 1 andere tip

De nieuwste tips

Cholesterol verlagen

Cholesterol

Laat je kaas bij de boterham, advies van de huisarts. En het lukte.
Cholesterol verlagen

Cholesterolgehalte verlagen

Tips om je cholesterolgehalte te verlagen: - voldoende bewegen: het liefst minimaal 2,5 uur per week - afvallen bij overgewicht: vooral buikvet verhoogt het cholesterolgehalte - niet roken - gezond eten met zo min mogelijk verzadigde vetten
Cholesterol verlagen

Dagelijks grapefruitsap drinken tegen cholesterol

Drink iedere dag het sap van een halve grapefruit , helpt echt.

Nog 1 andere tip

Cholesterol verlagen

Lagere cholesterol door amandelen te eten

Is je cholesterolgehalte te hoog? Amandelen eten wil nog wel eens helpen

Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tip en help zo andere verder.

Nieuwe tip toevoegen Nieuwe tip toevoegen
Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.