De beste tips

Crocs schoonmaken

#1. Crocs schoonmaken

Als je crocs vies zijn of ze ogen niet meer fris, spoel het ergste vuil eraf en leg ze dan bovenop je bekers in de vaatwasser en laat ze een keer op 65 graden met een gewoon vaatwasblokje meedraaien. Ze zijn weer als NIEUW!
Crocs schoonmaken

#2. Leren Crocs modellen schoonmaken

Heb jij leren Crocs en wil jij deze schoonmaken? Dan kan je dit het beste doen met een zachte zeemspons, ook zou je dit kunnen doen met een vochtige doek. Wil jij de glans van het leer herstellen? Kies er dan voor om leercrème te gebruiken en maak vervolgens gebruik van een beschermende spray om de Crocs waterafstotend te maken.
Crocs schoonmaken

#3. Crocs van glad nappaleer schoonmaken

Wil jij je Crocs van nappaleer schoonmaken? Dan is het aan te raden om eerst vuil en stof te verwijderen. Dit kan je het beste doen met een vochtige doek. Heb je dit gedaan? Dan is het tijd om een natuurlijke wasachtige schoencrème aan te brengen. Dit kan je het beste doen met roterende, maar langzame bewegingen.

De nieuwste tips

Crocs schoonmaken

Crocs van lakleer schoonmaken

Je Crocs van lakleer schoonmaken is iets dat je kunt doen met een schone vochtige doek. Ook zou je hier een professioneel product dat ontwikkeld is voor het reinigen van lakleer voor kunnen gebruiken. Af te raden is om je Crocs van lakleer te reinigen met agressieve chemicaliën. Denk hierbij aan wasmiddel en vloeistoffen, maar ook aan alcohol. Kies je er wel voor om deze te gebruiken, dan zal dit de lak van je Crocs verwijderen en dat wil je niet!