De beste tips

Dikke ogen

#1. gewoon drogen met water

water werkt goed en is heel makkelijk dus ik zou het gebruiken
Dikke ogen

#2. Sperti-aambeienzalf doet wallen verdwijnen

Wallen onder je ogen verdwijnen heel snel als je er een beetje Sperti-aambeienzalf opdoet.
Dikke ogen

#3. Bevroren lepels op ogen leggen

Opgezwollen ogen of na het huilen twee lepels even in de diepvries leggen en daarna 5 minuutjes op uw ogen! u lijkt herboren!
Bekijk 10 andere tips

De nieuwste tips

Dikke ogen

Ogentroost thee

Ogentroost thee trekken, laten afkoelen en in de koelkast bewaren.  Het blijft een aantal dagen goed. Watjes bevochtigen en 10 minuutjes op ogen leggen. 

Dikke ogen

Prikkende oog

Doe er een beetje olijf olie in je oog en klaar
tip 2
druppel citroen op je oog

Dikke ogen

Ogen palmeren

Als je last hebt van je ogen sluit ze dan en leg zonder druk je handpalmen over je ogen en blijf zo een poosje zitten. Met een deftig woord heet dit palmeren; je ogen ontspannen.

Nog 10 andere tips

Dikke ogen

Ogen behandelen

De in een klein kopje, wat melk, voeg hier 2 druppels citroensap aan toe, even roeren en dan watjes erin leggen, op de ogen leggen en laten liggen voor 20 min. als u klaar bent de huid reinigen en 10 min. komkommerschijfjes op het oog leggen, werkt uitstekend!!
Dikke ogen

Minder wallen met aardappel

Kringen onder ogen worden beduidend minder door een mengsel te maken van een geraspte aardappel, vermengd met enkele druppels citroensap en een theelepeltje zonnebloemolie. Door er twee watjes in en leg deze onder de ogen.
Dikke ogen

Aardappel vermindert zwelling ogen

Opgezwollen ogen leg er een plakje aardappel op, de zwelling neemt snel af.

Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tip en help zo andere verder.

Nieuwe tip toevoegen Nieuwe tip toevoegen
Dikke ogen

Kamille thee op ogen

Kou op uw ogen? Zet kamille thee(van bv.zonnatura)laat het zakje goed trekken. Thee lauw laten worden. Dan met watje erin dopen en wat uitknijpen. Ogen zachtjes sluiten en watje eroverheen wrijven, van buiten naar binnen toe! Na gebruik weggooien en met een droog watje er nogmaals overheen om eventuele restjes kou zachtjes te verwijderen. Dit meerdere keren op de dag herhalen en weg is de kou op het oog. Ik gebruik het zelfs voor mijn baby en het werkt prima!
Dikke ogen

Melk helpt tegen prikkende ogen

Als je in chloor water hebt gezwommen en last van rode prikkende ogen hebt helpt een druppeltje melk in je ogen je van de pijn af. Helaas helpt het niet tegen de roodheid.
Dikke ogen

Minder opgezwollen ogen met theezakjes

Gezwollen ogen; dep ze met een afgekoeld gebruikt theezakje. Werkt ontspannend en de zwelling trekt weg.
Dikke ogen

Stevige oogcontour met zakjes groene thee

Voor een jonge en stevige oog contour dagelijks na het reinigen van het gezicht, je ogen bedekken met afgekoelde gebruikte zakjes van groene thee (verstevigend effect)laat het minstens 5 min.zitten.

Dikke ogen

Wit oogpotlood voor groter lijkende ogen

Als je vindt dat je veel te kleine ogen hebt kan je ze groter laten lijken door witte oogpotlood op te doen. Niet te dik maar net zichtbaar. Ik heb zelf heel grote ogen maar mijn vriendin niet en het werkt echt!
Dikke ogen

Kamille theezakjes tegen huilogen

Als je superdikke ogen van het huilen hebt moet je kamille thee zakjes eerst in heet water doen en dan op je ogen houden. 5 of 6 keer herhalen in laten trekken en het is helemaal weg! groene thee of andere theesoorten werken niet, echt alleen kamille thee!
Dikke ogen

Ogen deppen met kamille thee

Deppen me kamillethee helpt bij dikke opgezette ogen.