Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Crocs schoonmaken

Hoe kan je je crocs of soortgelijke schoenen het beste wassen?

Schoenen wassen is een vak apart, ook met bepaalde merken moet dit net weer wat anders. Tips uit grootmoeders tijd om deze veel te moderne schoenen goed schoon te maken:

Crocs schoonmaken

Als je crocs vies zijn of ze ogen niet meer fris, spoel het ergste vuil eraf en leg ze dan bovenop je bekers in de vaatwasser en laat ze een keer op 65 graden met een gewoon vaatwasblokje meedraaien. Ze zijn weer als NIEUW!

Kitty
Tip #5641


Leren Crocs modellen schoonmaken

Heb jij leren Crocs en wil jij deze schoonmaken? Dan kan je dit het beste doen met een zachte zeemspons, ook zou je dit kunnen doen met een vochtige doek. Wil jij de glans van het leer herstellen? Kies er dan voor om leercrème te gebruiken en maak vervolgens gebruik van een beschermende spray om de Crocs waterafstotend te maken.

Katrien
Tip #19468


Crocs van glad nappaleer schoonmaken

Wil jij je Crocs van nappaleer schoonmaken? Dan is het aan te raden om eerst vuil en stof te verwijderen. Dit kan je het beste doen met een vochtige doek. Heb je dit gedaan? Dan is het tijd om een natuurlijke wasachtige schoencrème aan te brengen. Dit kan je het beste doen met roterende, maar langzame bewegingen.

Novy
Tip #19469


Crocs van lakleer schoonmaken

Je Crocs van lakleer schoonmaken is iets dat je kunt doen met een schone vochtige doek. Ook zou je hier een professioneel product dat ontwikkeld is voor het reinigen van lakleer voor kunnen gebruiken. Af te raden is om je Crocs van lakleer te reinigen met agressieve chemicaliën. Denk hierbij aan wasmiddel en vloeistoffen, maar ook aan alcohol. Kies je er wel voor om deze te gebruiken, dan zal dit de lak van je Crocs verwijderen en dat wil je niet!

Blue
Tip #19470


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen