Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Gordijnen wassen zonder de haakjes eruit te halen! Vouw het gordijn op met de haakjes tegen elkaar aan, een pantykousje eromheen knopen en de kous over de haakjes trekken.

Paola
3 1


Was de gordijnen met goedkope shampoo en voeg 1 - 2 eetlepels soda toe. Ze worden gegarandeerd schoon.

3 0


2 a 3 Steradent bruistabletten(Kunstgebit tabletten) toevoegen aan de was. En uw gordijnen zijn weer super wit!

N. Kuyper
2 0


Ik pak altijd een oude panty voor het wassen van mijn overgordijnen met haaken. Ik doe de gordijnen bijelkaar, en doe de bovenkant dicht maken met het pantybroekje en knoop alles dicht. Werkt perfect!

Yvon
1 0


Was de gordijnen met een zakje bakpoeder bij het waspoeder en ze worden super wit.

Jos Aarts
1 0


Je hoeft niet alle haakjes uit je gordijnen te halen, je kunt ze in een kussensloop doen in de wasmachine!

0 0


Gebruik voor uw gordijnen vooral geen steradent... Ik heb er 1 gebruikt en er kwam zoveel schuim dat ik daarna nog 12 keer op spoelen heb gedrukt voordat ik het schuim een beetje wegkreeg..... Dan maar liever iets minder wit maar ik doe dit in iede rgeval nooit meer.

Linda
0 0


Voor het wassen van gordijnen kan je het volgende doen. Pak alle haken bij elkaar, doe ze in een washandje en dan een stevige elastiek erom. Daarna in de was machine.

Bianca
0 0


Om niet alle haakjes van uw gordijnen af te moeten halen kunt u een washandje er omheen doen en daar een postbode rekker om en zo in de wasmachine.

Margriet
0 0


Stop uw gordijnen met haken en al in een dekbedovertrekhoes, maak die dicht met een paar veiligheidsspelden en was dat op 30 graden in de wasmachine, succes verzekerd!! Kort cencrifugeren.

Lea Busch
0 0


Als je je gordijnen wilt wassen zonder alle haken eraf te halen, dan moet je alle haken bij elkaar doen, en dan een sok erom heen :D

Samantha
0 0


Als je je (over) gordijnen wilt wassen met haak en al, neem dan een dikke soort theedoek maar er een driehoek van en leg de haken erin, knoop ze op en was ze vervolgens hoe u gewent bent.

0 0