Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Haarborstels kun je ook goed schoonmaken door ze te laten weken in warm water met een scheutje shampoo.

4 0


Haarborstels krijg je schoon door ze even in een bakje met lauw water met wat soda te zetten. Laat ze een half uur tot een uur staan en je kan ze schoon uit het water halen.

Diana
3 0


Haarkammen die vies zijn, kun je een dagje in een laagje ammoniak leggen. De viezigheid tussen de tanden laat vanzelf los. Even afspoelen en klaar is kees. Scheelt weer met nieuwe kammen te kopen !

Mariel
3 0


Zijn jouw haarborstels en of kammen soms ook zo vies van alle haarlak en gel resten dan kun je ze even een paar uurtjes laten weken in water met shampoo erin en ze zijn weer als nieuw.

Ingrid
2 0


Warm water met een flinke scheut dettol erin. Kammen en borstels erin, even laten weken en dan afspoelen. hygienisch en super schoon.

Silvia
1 0


Haarborstels en kammen krijg je ook prima schoon door aan het warme water een tablet steradent (of andere tabletmerk voor het schoonmaken van gebitten) toe te voegen, 15 minuten laten liggen, borstels met de borstelgedeelte over elkaar halen (kammen)en de nog resterede haren zijn als sneeuw door de zon verdwenen.

Joke
1 0


Zitten uw kammen en borstels ook onder de opgedroogde gel en haarlak?? Gooi ze een paar uur in een warm sopje gemaakt van shampoo!! daarna even afspoelen en ze zijn weer als nieuw! (uit uw haar verdwijnt toch ook de gel als u het met shampoo wast?)

Claudia
1 0


Om ze mooi weer schoon te krijgen doe ik ze af en gewoon in de vaat wasser.

0 0


Doe je kam/borstel in een lingerienetje en was deze gewoon mee met je handdoeken in de wasmachine.

0 0


Gewoon in de vaatwasser mee laten draaien!

0 0


Leg de kammen en borstels in een warm sopje met haarshampoo. Gegarandeerd haarvrij en geen viezigheid meer.

0 0


Kammen en borstels gewoon even in een sopje met shampoo zetten en ze zijn weer als nieuw.

Ina
0 0


Neem scheerschuim en smeer dit op de schoon te maken borstel, laten inwerken half uurtje later kun je de borstel uitspoelen en alles is schoon. Ook de ingedroogde restjes gel laten meteen los.

Kim
0 0


Kammen en haarborstels kun je simpel reinigen in een emmer warm water met een paar druppels Dreft afwasmiddel (of een ander merk). Even laten weken en dan kun je zo alle vuil eraf spoelen.

Angie
0 0


Om een haarborstel schoon en zo haarvrij mogelijk te houden doe ik er een stuk oude panty of kniekousje omheen. Hierdoor komen de haren na het borstelen op de panty en 1x in de week haal ik het er met haar en al af!

Kirsten
0 0