Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Om kakerlakken weg te krijgen, ga als volgt te werk. Doe op een schoteltje gipspoeder. Op een tweede schoteltje water. Omdat kakkerlakken gips lekker vinden eten zij het, maar hierdoor krijgen ze wel dorst en nemen ze water op. Wat als reactie geeft dat de beestjes gewoon verstenen. Soms kost het meer werk om iets te doen maar dit is eigenlijk tegek om waar te zijn. Ik raad U het echt aan om het eens te proberen. Dit kost niet veel en na een tijdje komen er geen nieuwe meer. Wel even volhouden om het er neer te zetten.

1 0


Ooit gelezen in de "Libelle": Een echtpaar voer met hun boot in de tropen. Hadden veel last van kakkerlakken. De inheemse bevolking vertelden hen dat zij half om half boraxpoeder en suiker (vermengd) her en der moesten neerleggen. Ik ben dit ook gaan doen: Na diverse de gemeentelijke bestrijdingsorganisatie op bezoek te hebben gehad, bleek dit de juiste oplossing te zijn. Nooit meer last gehad. Wel uitkijken i.v.m. kinderen (boraxpoeder is giftig.)

0 0