Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Pak een wattenschijfje spuit er parfum of deo op, doe die in de stofzuigerzak en je huis ruikt heerlijk na het stofzuigen. (crystals wasverzachter van silan werkt ook goed).

4 5 3 0


Als de stofzuiger niet zo fris meer ruikt tijdens het stofzuigen, zuig dan gewoon een kleine hoeveelheid waspoeder op en het ruikt heerlijk tijdens het stofzuigen.

3 5 1 0


Tegenwoordig kun je speciale stofzuiger-verfrissers kopen, maar wat net zo goed werkt en stukken goedkoper is, is om een handje waspoeder op te zuigen. Wekenlang zal je huisje lekker ruiken telkens als je gestofzuigd hebt.

3 5 1 0


Zuigt uw stofzuiger wat minder sterk? Even met de compressor de stofzuiger uispuiten. Stof vliegt eruit!

3 5 1 0


Zuig waspoeder op en u stofzuiger ruikt lekker fris.

3 5 1 0


Stofzuigers kunnen soms nare geuren verspreiden als u ze gebruikt. Zuig daarom eerst, als u de stofzak net vervangen heeft, een beetje waspoeder op en u zult zien dat de stofzuiger voortaan een heerlijke schone geur achterlaat na gebruik.

5 0 0


Voor je gaat stofzuigen moet je een beetje was poeder opzuigen als je dan veder gaat met zuigen ruikt het lekkerder in de kamer.

5 0 0


Zuig een beetje waspoeder op als u last heeft van een stinkende stofzuiger.

5 0 0


Zuig een desertlepel droge kruidenthee blaadjes op bij gebruik van een nieuwe stofzak en je huis ruikt lekker fris op een natuurlijke manier.

5 0 0


Strooi wat waspoeder op de vloer en zuig dat op dan verspreidt de stofzuiger weer een heerlijk frisse geur.

5 0 0


Tijdens het stofzuigen ruikt het heerlijk in huis als u (als er net een nieuwe zak in zit) een half schepje waspoeder opzuigt. Ideaal voor mensen met dieren.

5 0 0


Ik doe altijd een stukje wc papier met hier op 2 druppels geur-olie erop in de zak, geen stank maar heerlijke aroma tijdens het zuigen . het huis ruikt heerlijk fris naar het geurtje wat je zel vwil

5 0 0


In plaats van die staafjes op te zuigen doe ik wat geurolie op de filter van de zuiger. Helpt heel goed en het is jouw eigen geur.

5 0 0


Ipv dure stofzuigersticks te kopen, neem een goedkoop geurtje, spray dit op een tissue of wattebolletje en zuig dit op, geeft het zelfde frisse effect.

5 0 0


Vul je stofzuiger met een eetlepel waspoeder in de stof zak je kamer ruikt heerlijk na het stofzuigen.

5 0 0


Ik doe in elke nieuwe stofzuigerzak een halve doseerbak waspoeder. Hierdoor bespaar je een hoop geld (die "echte" geurzakjes zijn vrij prijzig) en heb je elke keer na het stofzuigen een lekkere frisse geur in huis!!!

5 0 0


Ik doe altijd voordat ik ga stofzuigen 1 druk op een goedkoop parfumflesje in de stofzuigerzak, het hele huis ruikt dan weer lekker fris. Is goedkoper dan van die zakjes die zo stinken.

5 0 0