De beste tips

Stinkende was

#1. Biotex laat was lekker ruiken

Mijn schone was kwam stinkend uit de wasmachine. Na veel gezoek, voeg ik nu een schepje Biotex groen bij de was en weg stank. Stinkende was kan komen door te vaak wassen op lage temperaturen en lage waterstand. In de meeste machines kun je het waterniveau aanpassen. Gelijk maar een scheutje azijn bij elke was en de wasmachine blijft schoon en fris.
Stinkende was

#2. Etherische olie tegen stinkende was

Pak een schoon washandjeen maak het nat. Doe daar een paar druppels etherische olie b.v. Lavendel op. Doe dit samen met de was in de wasdroger en als de was droog is ruikt het weer heerlijk.

Stinkende was

#3. Doseerdop met azijn bij de was

Doe een doseerdop (bv was de fles wasmiddel) azijn in de wastrommel. Zet hem op een gewoon programma (dus niet kort) en je was is heerlijk fris. Niet te lang wachten met uit de trommel halen als het programma klaar is.

De nieuwste tips

Stinkende was

Stinkende was, hoe kom je ervan af?

Stinkende was is nooit zo fijn. Ik was dus na aan het denken hoe ik daar precies af kan gaan komen. Nu heb ik een hele goede tip gelezen. Als je bij de was wat azijn doet, zal de was een heel stuk minder gaan stinken. Je kan het dan voorkomen en je hoeft niet opnieuw te gaan wassen. Opnieuw wassen kost erg veel geld en daarom was ik hier naar opzoek. Een erg goed werkende tip.