Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

In de handel zijn van die dikke langzaamoplossende chloortabletten. Deze zijn eigenlijk bedoeld voor tuinzwembaden. Zij werken ook uitstekend in het waterresevoir van de WC. Bij elke keer doorspoelen desinfecteerd u uw toilet en 1 zo"n tablet gaat weken mee. Veel goedkoper dan die dure toiletreinigers.

5 1


Aanslag in de wc (bruine randen door het water) krijg je weg door cola een poosje in de wc te laten trekken, dan borstel erdoorheen en klaar is kees.

4 0


Vieze vlekken in de wc voorkom je door eerst wc-papier in de wc te leggen, en daarna je grote behoefte te doen. Hoef je het daarna niet meer schoon te maken.

A
1 1


Gooi schoonmaak azijn in de toiletpot en laat dit een nacht staan. De volgende ochtend kun je zeer gemakkelijk de kalk weg borstelen.

1 0


Gooi 1x in de 2 maanden een bruistablet voor kunstgebit in de wc en laat het een nachtje staan! de wc is weer en blijft als nieuw.

1 0


Vieze vlekken in toiletpot. Giet voldoende Coca cola in WC Laat dit zo lang mogelijk intrekken Daarna toilet doorspoelen.

Dominique Dahmen
1 0


Toilet hygienisch schoonmaken. Doe in een sproeifles voor de helft water en de andere helft azijn. Spuit dit op de de bril en op het toilet en neem het af met een stuk keukenrol. De bacterien zijn voor 99 % weg. Hygienisch toch!

0 0


Als je in b.v. je w.c of pannen aanslag zit, week het een paar uur in de cola en alles is weg!

0 0


Heb je erg vieze aanslag in het toilet of in een koffie of theepot, laat een afwasblokje een nachtje erin oplossen. Daarna is het brandschoon.

Marsha Plantenga
0 0


Aanslag in het toilet gooi er een paar steredent tabletten in de pot en de aanslag gaat weg.

0 0


Bij een heel erg vies toilet, kun je voor het slapen gaan een afwasmachineblokje in de pot gooien. 's Morgens een borstel door de pot halen en hij glimt weer als een spiegel.

Miranda
0 0


Koop de goedkoopste wc reiniger smeer je wastafel, douche/douchebak en of bad in, laat het 15 tot half uur in trekken. En dan een spons pakken en met water afspoelen voor wanden wc reiniger op spons doen en inwrijven. alles verdwijnt. En je kalk is verdwenen (hangt ook af van de hoeveelheid kalk.)

Miranda
0 0


Gooi voordat he naar bed gaat een halve fles schoonmaak azijn in je toilet. De volgende dag even poetsen en hij is brandschoon! Zet de borstel er tijdens deze behandeling ook in. Het is veel beter voor de natuur en voor je portomonee

0 0


Doe voor het slapen gaan een flinke scheut (goedkope) cola in de pot en laat e.e.a. zo mogelijk de hele nacht intrekken.

Trix
0 0