De beste tips

WC geur

#1. Lucifer aansteken tegen toiletgeuren

Strijk nadat u uw grote boodschap hebt gedaan even een lucifer af bij het toilet en laat deze langzaam uitgaan. Het vlammetje gebruikt de geur en de lucht is vrijwel verdwenen. (een nadeel kan zijn een beetje brandlucht van het uitgaan van de lucifer, die zou je dan net buiten de deur ook uit kunnen blazen).
WC geur

#2. Gedroogde eucalyptus tegen WC geurtjes

Op het moment dat je veel last hebt van WC geurtjes, is het mogelijk om hier gedroogde eucalyptus voor te gebruiken. Dit komt omdat dit een soort natuurlijke luchtverfrisser is. Hierdoor krijg je een lekker eucalyptus geur in je WC. Echter kan het wel lastig zijn om eucalyptus blaadjes te vinden. Dit is dan wel iets waar je naar op zoek moet.
WC geur

#3. De wc lekker laten ruiken

De wc is iets wat ik erg belangrijk vindt dat het schoon ruikt. Wanneer er iemand op bezoek komt, wil ik wel dat het normaal en fris ruikt in mijn wc. Ik heb dus een keer gelezen dat oliën hier heel goed voor werken. Ik heb het een keer uitgeprobeerd en het werkt uitstekend. Als je een olie in de wc zet, verspreid dit zich zeer makkelijk. Het ruikt dan altijd heerlijk fris in de wc.