Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Als uw vaatdoek nog maar pas in gebruik is kan hij toch wel eens onfris gaan ruiken. Als u hem 3 minuten op 900 watt in de magnetron legt is het geurtje verdwenen.

4 5 2 0


Wanneer je eieren hebt gekookt, het kokende water afgieten op het vaatdoekje. Twee in een klap, water besparend en een ontsmet vaatdoekje.

5 0 0


Vaatdoekje mee laten wassen in de vaatwasser. Wel vastzetten, anders gaat deze "zweven" in de vaatwasser. Makkelijk en snel schoon en fris!

5 0 0


Vaatdoekjes elke vaatwasbeurt mee in de vaatwasser (in een hoekje of in het bestekbakje) en ze komen er weer schoon gewassen uit.

5 0 0


Leg de vochtige vaatdoekin de magnetron en laat de magnetron 1 minuut op de hoogste stand draaien. Doodt de bacteriƫn en verjaagd de vieze luchtjes.

5 0 0


Vieze vaatdoeken zet je een nacht in de bleek met kokend water.Hetzelfde doe je met schuursponzen en afwasborstels. Het doodt de bacterieen.

5 0 0


Vaatdoekjes moet je minstens iedere dag vervangen, hup de was in en een schone pakken! Dat geldt ook voor theedoeken en handdoeken. Ze bevatten miljoenen bacteriƫn na een dag gebruikt te zijn.

5 0 0


Voor een steriele vaatdoek, met schoon water uitspoelen, dan 60 seconden in de magnetron. Pas op is heet.

5 0 0