Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Een bakje met water en wat hele kruidnagels, gegarandeerd geen vliegen meer in huis! Staat bij mij beneden op de keuken tafel en het hele huis is vrij van vliegen.

Elize
5 8


Last van vliegen in huis? Hang een zakje water op. Het zakje moet doorzichtig zijn. bv een brood/diepvries zakje.

3 2


Vliegen, zet dan een beker azijn ergens neer.

1 0


Vliegen in huis? allesreiniger met een sterke citroengeur in een kopje/ schaaltje op tafel zetten. Je huis ruikt heerlijk en de vliegen houden het niet lang vol in je huis.

sylromigi
1 0


Heeft U vliegen in huis vul bakjes met kruidnagels.

San
1 0


Als veel last heb van vliegen binnen in uw huis leg dan op de plaatsen waar u geen last wild hebben netels zij houden ze buiten.

0 0


Hou vliegen buitenshuis. Pak een diepvrieszakje en vul dat voor de helft met koud water, maak het goed dicht met een touw. En hang dit in het deurkozijn waar de vliegen binnenkomen. De vliegen kijken niet recht vooruit, maar schuin, ze hebben dan breedbeeld. En zo komen ze niet naar binnen. Het werkt echt. Gehoord van iemand die bij het I.V.N werkt.

0 0


Neem een okkernotentak en hang deze voor het open raam/deur. De okkernoot geeft een geur af die voor vliegen als vervelend wordt ervaren.

Famco
0 0


Als er vliegen zijn en je wilt ongestoord eten maak dan een groot bord eten en zet die op de salontafel.Je eigen eten eet je op de eettafel.Resultaat : De vliegen laten je met rust en eten lekker wat erop de salontafel staat ! En vergeet niet...Jij kan ongestoord eten !

Eline
0 1


Een pot basilicum in de vensterbank houdt vliegen uit de keuken.

Janine
0 1


Na het ophangen van spiegeltjes bovenaan de keukendeur, etc en aan een parasol blijven vliegen ook weg

Monique Heijnen
0 0


Vul een boterhamzakje met water en hang dit voor de keukendeur, bij veel last van vliegen ook nog een paar in de tuin en onder de parasol, gegarandeerd geen vlieg meer te bekennen.

Marion
0 0


Tegen vliegen: een doorzichtig boterham- of diepvrieszakje met water vullen en ophangen in de deur- en raamopening. Om één of andere reden komen de vliegen dan niet binnen. Muggen wel:-(

0 0


Hang een doorzichtig zakje omhoog (heet water) met roste centen (de vliegen zien dat van 30 meter).

Yanaika
0 0


Schoteltje met kruidnagels neerzetten, om de paar dagen even wrijven om geur vrij te maken. Basilicum plant in pot neerzetten . Geurt lekker en houdt vliegen en insecten op afstand !

Toptip
0 0


Ook zo'n hekel aan vliegen in huis?
Maak je ramen schoon met water en azijn. Vliegen hebben een hekel aan de lucht. Succes. Bij mij werkt het.

m wilkens
0 0


Last van vliegen in huis? Ze komen af op (rottend) afval, zoetigheid en warmte. Hou je huis schoon en gebruik een hor in de zomer. 

Friso
0 0


Zet een schaaltje niet te klein en niet te groot op je balkon of in de tuin gevuld met schoonmaakazijn. En weg zijn de insecten en vooral vliegen. Succes( Het helpt bij ons)

Che.is.Vegan
0 0