De beste tips

Gehakt maken

Gehakt meer smaak geven met jus poeder.

Kruid je gehakt met zout, peper en wat je er normaal ook bij doet. Schuif het gehakt naar de randen van de pan doe in het midden een beetje water en gooi daar enkele lepels droge jus poeder in. Goed roeren om klontjes te voorkomen en je geruld gehakt is op eens heel smaakvol en en sappig
Gehakt maken

Makkelijk gehakt rullen door aardappelstamper

Gehakt laat zich snel rullen (verkruimelen)door gebruik te maken van een ouderwetse aardappelstamper. Gehakt is op deze manier in luttele minuten geruld en is het geknoei met een vork of lepel overbodig.
Gehakt maken

Bouillon door de gehakt

In plaats van zout en kruiden kun je eens een paar bouillon blokjes door het gehakt doen. Je zult proeven dat de gehaktballen een heerlijk pittig smaakje hebben.

De nieuwste tips

Gehakt maken

Gehakt maken met bouillon

Ik vind gehakt erg lekker. Toch vond ik het gehakt soms nog een beetje saai. Dit heb ik verholpen door er bouillon bij in te doen. Je krijgt dan een veel smaakvollere gehakt dan wanneer je dit niet zal gaan doen. Het is zeker weten een hele erge aanrader.