De beste tips

Geld verdienen als tiener

#1. Veel geld verdienen als 14 jarige

Oké, laten we alle basis tips als 'doe een klusje voor je buurman en was de auto van je oom' even voor lief nemen.

Als je veel geld wilt verdienen dan moet je creatief zijn en slimmer zijn dan anderen. Wat enorm goed werkt om geld te verdienen:

Ga op een markt staan - Bijvoorbeeld op koningsdag of een andere dag waarop er een vrijmarkt is. Zorg dat je echt gave spullen verkoopt (denk hier goed over na, ga desnoods langs bij oma of opa en vraag of je nog iets van hen mag verkopen) en zorg ook voor een breed aanbod aan spullen, zorg dat al jouw familielede, buurmannen, neven en nichten weten dat jij op dit vrijmarkt staat. Zodat zij jou ook willen helpen! Etenswaren doen het natuurlijk ook goed op zo'n markt: Als jij deze thuis bakt met jouw moeder of ouders dan kan je die vervolgens voor de volle prijs verkopen op de markt! En als een bekende bij jouw marktplekje aankomt kan je direct zeggen: Wil je een lekker cake'je? Dat werkt goed. 

Ook werkt het op zo'n markt goed om jouw verkoopspullen te combineren met iets als een grabbelton waar iemand voor één euro mag grabbelen. Doe hier alle kleine spulletjes in! 

Na zo'n marktdag kan je zo 50 tot 250 Euro verdienen! Dan kan je als 14 of 15 jarige eindelijk een deel van die nieuwe iPhone betalen!

Geld verdienen als tiener

#2. Snel geld verdienen?

Het is moeilijk om snel veel geld te verdienen. Als je op Youtube filmpjes kijkt en daar ziet staan dat dit snel mogelijk is dan is dat eigenlijk niet echt waar. Vaak proberen die youtubers dan juist geld aan jou te verdienen! Pas dus goed op als je als tiener (maakt niet uit of je nou 14 of 15 jaar bent) snel geld wilt verdienen. Dingen die je in ieder geval kan doen om wat extra geld te verdienen:

  1. Klusjes voor de buurman of buurvrouw
  2. Klusjes in jouw eigen huis
  3. Zet spulletjes op marktplaats (pas wel op, op marktplaats zitten jammer genoeg ook veel boeven en oplichters.. )
  4. Maak zelf sieraden of kunststukjes en probeer deze te verkopen 

Ps. Als je net bij je buurman een klusje hebt mogen doen, ga dan niet de volgende keer of direct om een nieuw klusje vragen! Wacht wat dagen voor een volgende poging.

Ook zouden wij de buurman altijd aangeven dat je zeer graag iets wilt doen en kom met wat suggesties:

  1. Stoep vegen met een harde bezem!
  2. Onkruid verwijderen
  3. Auto Wassen
  4. Onkruid tussen de tegels eruit trekken ( hiervoor moet je wel even op deze site ook wat tips zoeken, dit kan gewoon met wat tuingereedschap! )
  5. Oud glas of karton wegbrengen! Of oude batterijen weggooien!

Succes met jouw klusjes

Als je puur kijkt naar hoe je snel geld kan verdienen moet je denken aan bijbaantjes en klusjes doen. Aan youtube views ga je niet veel verdienen. (dan moet je eerst 1000 subscribers hebben! En dat is niet eenvoudig). Ps als je ergens gaat solliciteren: kleed je netjes aan!