Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Het probleem met rimpels is dat ze niet weg gaan, maar alleen opgevuld kunnen worden (door rare crèmetjes) waardoor ze minder zichtbaar zijn. Allemaal heel leuk en duur enzo, maar er is maar 1 manier om rimpels tegen te gaan en dat is voorkomen. Vanaf je 25e jaar begint je huid af te takelen en gaat de herstel achteruit. Help vanaf dat moment je huid met de herstel. Dit kan heel simpel door elke ochtend en avond je gezicht te wassen met water en gebruik te maken van een dag en een nachtcrème. Hierdoor krijgt jouw huid de voeding en verzorging die het nodig heeft om lang mooi te blijven.

5 0 0


Had het al eens eerder gelezen hier, gewoon Nivea er op smeren uit de blauwe doos, dat helpt echt en beter dan die dure middeltjes, ik ben 60 en heb amper rimpels, gebruik het zowat mijn hele leven al. Ook voor zonnebrandcreme is het heel goed, je word er prachtig bruin van.

5 0 0


Siliciumgel en silicium voor inwendig gebruik. Het verjongt zowel je binnenkant alsook je huid aan de buitenkant. Na een paar weken al resultaat.

5 0 0


Niet te veel in de zon. En crème gebruiken met zonnefactor. Roken zorgt ook voor huidveroudering. Parfumvrije huidproducten. Niacinamide (vit B3) houdende crèmes gebruiken. Is bewezen effectief om rimpels te voorkomen. Anti oxidanten eten en drinken om van binnenuit cellen te beschermen. En antioxidanten op de huid gebruiken.

5 0 0