De beste tips

Rosacea verminderen

#1. Propolis helpt tegen rosacea

Ik heb dit jarenlang gehad. Tot couperosa aan toe. Alles geprobeert, niks hielp. Toen propoliszeep en propoliscreme bij een imkerwinkel gehaald. Binnen 2 weken een gezonde, gladde, pijnloze huid.
Rosacea verminderen

#2. Rosacea verminderen met propliszeep

Propliszeep zal rosacea kunnen verminderen. Vele mensen hebben dit al zo ervaring. Ik heb het een keer gelezen en ik dacht dat het misschien aan te raden valt voor mensen die er echt heel veel last van hebben.
Rosacea verminderen

#3. Rosacea verminderen

Aangezien ik liever geen antibiotica slik voor een hoofdzakelijk cosmetische aandoening (ja, soms kun je er ook psychisch onder lijden), heeft jaren van zoeken mij tot het volgende gebracht: Gezicht wassen met Blackmud-zeep (Zarqua 8 euro), daarna Argan huid-massage olie (earth-line best duur 18 euro maar ik doe 3 maanden met een flesje) het liefst in combinatie met een lypf-dreinage massage voor het gezicht, je kunt op youtube zoeken naar "Tanaka facial massage 2" ze laten daar zien hoe je die zelf kan doen. De massage zorgt er bovendien voor dat vocht ophopingen en rimpeltjes verminderen, en het is ontspannend dus stress verminderend wat voor veel rosacea patienten ook erg belangerijk is, echt geweldig vind ik. Het lijkt misschien een heel program maar uiteindelijk kost het je misschien een kwartier extra per dag. Ik hoop van harte dat meerdere mensen iets aan deze tips hebben.

De nieuwste tips

Rosacea verminderen

Honingzalf

Honingzalf helpt echt. Anti bacterieel en verzachtend. S avonds opsmeren en s morgens afspoelen met lauw water. 

Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.