Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Gewrichtspijn

Wat helpt tegen gewrichtspijn / artrose?

Als je last hebt van Artrose ofwel gewrichtspijn, dan kun je gebruik maken van onderstaande tips en adviezen van onze gebruikers. Controleer altijd wel goed wat je doet en of het middel geen schade kan opleveren.

Witte selderstengel tegen de pijn

Mijn man heeft artrose in zijn knieen; elke morgen op nuchter maag een witte selderstengel eten na enkele dagen verdween de pijn en het vocht is weg.

Tip #362
5 0
Dagelijks glucosamine tegen artrose

Neem iedere dag glucosamine gewoon te krijgen bij de drogist (extra tip: neem niet het duurste merk) uit ervaing weet ik dat het helpt. SUCCES

Joyce
Tip #4281
3 3
Aardappelsap goed voor gewrichtsontstekingen

Het dagelijks drinken van een glaasje aardappelsap schijnt ook bijzonder heilzaam te werken bij gewrichtsontsteking dan wel artrose.

Miel Bregman
Tip #3092
2 0
Gewrichtspijn verhelpen: Appels

Bij gewrichtspijn door artrose en daardoor ontsteking van de gewrichten helpt het eten van 2 appels per dag. Wel een maand volhoud-en voor je resultaat verwacht.

Tip #412
0 0
Glucosamine helpt bij de knie

Ik zie staan bij artrose dat glucosamine helpt. Maar dat helpt enkel bij artrose van de knie voor al de rest geeft het geen zin om het te nemen,ik neem het nu 2 jaar en het helpt maar men moet het minstens 6 maand doornemen.

Alain
Tip #4332
0 0
Pure gember kauwen helpt

Neem elke dag een plakje pure gember, even schillen, en in kleine stukjes snijden.
Goed kauwen. En consequent elke dag.
Pittig smaakje maar ik heb geen pijnlijke knieën meer.

Jantsje
Tip #14929
0 0
Vitamines tegen artrose

Neem elke dag 2 vit. D3 25 ug tabletten of softgels ( niet alleen de vit. D. Neem elke dag 2 omega 3 1000mg Heeft wel enige tijd nodig om in te werken zo n maand of 3 of meer ligt aan de ernst vd artrose...Maar het werkt gegarandeerd

inkiepinkie
Tip #15543
0 0