Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Donkere kringen rond ogen

Wat kan je het beste doen als je donkere kringen onder je ogen hebt?

Donkere en/of blauwe kringen duiden veelal op slapeloosheid en vermoeidheid. Lees alle tips en adviezen over donkere kringen rond de ogen op Oma Weet Raad.

Blauwe kring rond ogen verhelpen

Als je blauwe kringen rond je ogen hebt kun je die bestrijden met veel vitaminen en groenten en fruit te eten. Die blauwe kringen ontstaan door te weinig vitaminen en groenten en fruit te eten.

Eline
Tip #2589


IJsklontjes tegen donkere kringen rond je ogen

Na slecht geslapen te hebben, hebben veel mensen last van donkeren kringen rond hun ogen. Dit kan er niet al te mooi uit zien. Gelukkig is dit relatief simpel op te lossen met ijsklontjes. Door een ijsklontje een tijdje tegen je ogen aan te houden, verdwijnt de donkere kleur van de kringen. Hierdoor lijkt het niet alsof je donkere kringen rond je ogen hebt.

Beautyx523
Tip #21194


Donkere kringen onder ogen

Als je donkere wallen onder je ogen hebt kan dit bij sommigen komen door een slaaptekort of vermoeidheid. Ga op tijd naar bed en pak minimaal 8 uur slaap. Dit helpt echt goed.

Sjelsjel
Tip #16793


Koffie tegen donkere plekken onder mijn ogen

Laatst ben ik er achter gekomen dat ik veel last heb van donkere plekken onder mijn ogen. Hierna heb ik ontdekt dat dit een stuk minder wordt door koffie te drinken. De donkere plekken trekken namelijk een beetje weg als ik cafeïne heb gedronken.

Mop
Tip #21091


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen