Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Candida

Wat helpt het beste tegen Candida?

Oma Weet Raad heeft ook advies voor als je last hebt van Candida. Vind hier unieke tips en huismiddeltjes die kunnen helpen.

Vaginale candida

Ik heb jarenlang last gehad van de meest verschrikkelijke vorm van vaginale candida tot ik zwanger was. Ik was bang dat ik tijdens de bevalling de candida zou overbrengen aan mijn dochtertje en zij last zou krijgen van spruw (spruw=candida). Vroedvrouw vertelde mij van Gentiaan Violet, paars spulletje dat je op je tepel kan spuiten tijdens borstvoeding. Tegen de spruw en tepelkloven door schimmel. Aangezien ik zelf last had van candida, en het veilig genoeg is voor een baby om te drinken, ben ik het inwendig gaan gebruiken (2 druppels in een glas 3x per dag) en zelfde hoeveelheid in vaginale douche 3x per dag. Resultaat: ik startte op 1 dec en op 18 dec (bevalling) was ik geheel candida vrij en het is nooit meer terug gekomen. Superspul!

rianne verkerk
Tip #11936


Biotine werkt tegen candida

10 mg biotine is dé oplossing tegen candida Wordt ook aangegeven 10.000 Mcg. Maar is 10 Mg.

Marianna
Tip #11923


Candida verhelpen

Als er iets vervelend is, dan is het candida. Het is voor de vrouw zeer vervelend en je weet niet hoe je het precies moet gaan aanpakken. Als je biotine gebruikt, zal dit je echt verder kunnen helpen. Uiteraard werkt het niet voor iedereen, maar voor de meeste vrouwen wel.

Oma
Tip #20900


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.