Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Cellulitis verminderen

Hoe kan je het beste cellulitis verminderen?

Grootmoeders tips tegen cellulitis; Je kent de standaard tips wel: eet gezond, slaap genoeg en drink voldoende water. maar wat zijn nu echt unieke tips uit Grootmoeders tijd.

Scrubben met koffie tegen cellulitis

Neem een paar scheppen koffie (geen cafeinevrije) en een aantal lepels (olijf)olie. meng dit en scrub je lichaam hiermee. De koffie is goed tegen de cellulitis en de olie maakt je huid weer lekker zacht. Na die tijd nog wel even onder de douche springen.

Anoniem
Tip #3913


Scrubben met koffie tegen Cellulitis

Scrub een keer per week je lichaam met gemalen koffie (1/3) vermengd met amandelolie (etos 2/3).

Linda
Tip #4051


Cellulitis Verminderen: Koud en Warm

Wissel onder de douche koud en warm water af. Dit stimuleert de doorbloeding en vermindert dus cellulitis

-j-
Tip #4651


Celullitis wegscrubben met koffie

Heeft u cellulitis? Scrub dan eens in de week uw lichaam met koffie (in veel anti cellulitis cremes zit ook cafeïne).

Dominique Dahmen
Tip #1516


Ananas eten tegen Cellulitis

Wat heel goed werkt tegen cellulitis is ananas eten.

Kim A
Tip #11750


Motje

Ik heb last van cellulitis. Dit zorgt er voor dat de huid bij mijn benen er raar uit ziet. Echter ben ik er achter gekomen dat het helpt als ik meer water drink. Cellulitis wordt namelijk bevorderd door een tekort aan vocht in je lichaam.

Motje
Tip #21093


Genoeg drinken om cellulitis te verminderen

Veel mensen hebben last van cellulitis. Dit is vaak vooral goed te zien op de benen. Er zijn eigenlijk maar weinig dingen die je hier tegen kunt doen. Door genoeg te drinken is het vaak mogelijk om de cellulitis te verminderen. Echter is dit niet altijd even makkelijk om te doen. Het is namelijk de bedoeling om minimaal 1,5 liter water per dag te drinken. Dit houdt in dat je minimaal 6 glazen water moet drinken. Meer drinken is eigenlijk altijd wel goed om te doen.

Jordy
Tip #21196


Suiker

Ik heb veel last van cellulitis. Sinds een aantal weken eet ik weinig tot geen suiker en mijn cellulitis is enorm verminderd.

Angela
Tip #21948


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.