Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Haar sneller laten groeien

Wat zijn goede tips om je haar sneller te laten groeien?

Bekijk hier de tips van Oma die gaan over het versneld laten groeien van je haar en of er huis-, tuin- en keukenmiddeltjes zijn die hierbij kunnen helpen.

Haar sneller laten groeien: Inversion

Groeit je haar (te) langzaam? Probeer dan eens de Inversion methode. Een hele populaire methode overgewaait uit Amerika.
Je smeert eerst je hoofdhuid 2 minuten in met pure kokos of olijfolie. Daarna ga je voorover op de stoel zitten zodat je hoofd (en haar naar beneden hangt. dit doe je 4 minuten lang. Deze methode zorgt ervoor dat de doorbloeding beter wordt, zodat je haar sneller groeit. Sommigen merken wel 2 centimeter groei in 1 week.

Tip: doe dit niet meer dan 7 dagen per maand. Ook niet niet geschikt voor personen die zwanger zijn of ziektes hebben.

Deesss
Tip #5428


Dikker en snel groeiend haar

Olie koken kruidnagel erin 2 rode teentjes knoflook 5 minuten op het vuur af laten koelen en 1 week laten rusten en dan 4 uurtjes voor het douchen aanbrengen op de hoofdhuid inmaseren 2 keer per week mega resultaat

Sofi
Tip #21261


Hoe je haar het snelste kan laten groeien

1. kam je haar regelmatig (vooral het nou ja om het zo te zeggen 'schedel)' voor de bloedsomloop waardoor het haar sneller gaat groeien 2. was je haar grondig om de 3 dagen, niet elke dag want dan droog je je natuurlijke oliën en haar uit. 3. gebruik geen stijltangen, föhn etc. en anders gebruik een goede hittebeschermer! 4. eet gezonde dingen, zalm noten groente fruit zijn gezond voor je haar! 5. ga 1x in de 3 maanden je puntjes laten knippen. niet elke maand anders word het steeds korter.. dit zijn mijn tips ;)

Tip #7428


Lang en dikker haar krijgen

Doe rijst kan elke soort rijst zijn ongv 2 eetlepels in een kom beetje water erbij , de rijst 1 x wassen en het water weg gooien dan doe je voor de tweede x water bij en doe je het in de glazen kommetje of beker met deksel doe hem dicht en zet het voor 24 uur in de koelkast. Na 24 uur in een spuitflesje doen daarna is het klaar voor gebruik dan spuit je het op Je hoofdhuid en haren en masseer je het hoofdhuid laat het voor minimaal 2 uur in je haar daarna kan je het wassen met shampoo je kan dit 2 x per week in je haar spuiten en daarna kan je weer vers maken heel simpel maar werkt super goed !

Mimi
Tip #21973


Niet elke dag je haar wassen om haar sneller te laten groeien

Als je langer haar wilt hebben, is het handig om je haar sneller te laten groeien. Dit is echter niet altijd even makkelijk om te doen. Door je haar niet elke dag te wassen, gaat je haar echter sneller groeien. Hierbij is het verstandig dat je om de drie dagen je haar wast. Hierdoor wordt je haar ook niet vies.

Monika
Tip #21220


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen