Hoofdluis kan bestreden woorden met baby haar lotion het ruikt lekker maar de luizen hebben er een hekel aan (door de alchol die er in zit)wat op het haar druppelen en op de jas.
Ik doe het al jaren bij mijn kinderen en ze hebben er nog nooit last van gehad
suc6 verzekerd.

Ilonka - Tip #2371

0 2

kan dat gewoon met zwitsal ?

Krukkel

0

Gaan de luizen wel weg ????

Donja-Jane Lukus

0

Login om een reactie te geven:Behandel het haar met azijn. Haal je luizenkam door een pluk watten, dan door de haren heen strijken en je neemt de neten en luizen mee in de watten.

Anoniem - Tip #4984

0 0

Login om een reactie te geven:Spoel je kleding met lavendel geur wasverzachter en de luizen blijven weg. luizen en lavendel gaan niet samen.

Hetty - Tip #1802

0 0

Login om een reactie te geven:Doe in de cappuchon van je jezelf of je kind of in de kraag en paar druppels Tea Tree olie, daar houden luizen helemaal niet van, hetzelfde kun je doen op je hoofdkussens.

Eef- Rammstein - Tip #1609

0 0

Login om een reactie te geven:Tea Tree shampoo, of gewone shampoo met 10 druppels Tea Tree olie erdoor gemengd, dat overleven ze niet !

Anoniem - Tip #1992

0 0

Login om een reactie te geven:Heeft een kind hoofdluizen,maak het haar een klein beetje vochtig en doe er dan een flinke scheut azijn door.
Goed in laten trekken ongeveer een half uurtje, en daarna uitspoelen herhaal dat twee of drie keer en de luizen zijn dood.

Anoniem - Tip #453

0 0

Login om een reactie te geven:De beste tip van mijn ervaring met hoofluis ! de goedkoopste en de beste is gewoon azijn in het haar, laat het een nachtje trekken en was het daarna goed uit en was het daarna met haarschampoo. Herhaal dit 2 keer per week, per persoon verschillend.
En de hoofdluis is WEG!

Anoniem - Tip #4860

0 0

Login om een reactie te geven:Kleurshampoo(waarin ammoniak zit) werkt ook goed om de luizen te doden. Dan heel veel conditioner in het haar masseren zodanig dat de luizen en neten makkelijker loskomen als je je haren kamt met luizenkam.

Anoniem - Tip #3812

0 0

Login om een reactie te geven:Heb je een probleem met luizen ? Je kan ook zonder luizenshampoo luizen bestrijden.Gebruik alleen wat azijn.
Ga onder de douche staan en neem azijn ( of olijfolie )en smeer het in je haar en spoelen maar !

Eline - Tip #2617

0 0

Login om een reactie te geven: