Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Smeer wat honing op je lippen als je naar bed gaat. Volgende dag zijn je lippen heel erg zacht en glad. Want honing bevat onder andere vitamines, mineralen, eiwitten en stoffen die het vocht vasthouden die die de bovenste huidlaag kunnen herstellen.

S.
3 2


Schrale, ruwe lippen; doe een beetje honing op je lippen, lekker dik en goed laten intrekken. Niet aflikken!

2 0


Heb je last van schralle lippen??? (Dan moet je 1st stoppen met likken op de lippen) smeer er dan een beetje babyolie op. (dan zeker niet meer likken!!!)Veeg het na een minuutje af met een zachte handoek of washand... Wat ook heel goed helpt is met je vingers over je lippen wrijven NIET TE HARD EN NIET MET JE NAGELS maar teder over je lippen wrijven je eigen lichaamsvet van je vingers helpt ook voor zachte lippen.

2 1


Ongezouten roomboter werkt goed bij schrale lippen.

1 0


Voor mooie zachte lippen kun je ze poetsen met tanpasta of wanneer je veel velletjes hebt ze voorzichtig poetsen met wat suiker. Ze worden er prachtig van omdat de doorbloeding ook beter wordt!

Nicole
1 0


Heb je last van schrale lippen met losse velletjes? Ga dan na het douchen, met een natte, ruwe handdoek/washandje ermee over je lippen heen en weer met circulerende bewegingen. Door het douchen eerst worden de lippen wat week, waardoor de velletjes makkelijker loslaten. Goed insmeren met lippenbalsem daarna. Je hebt nu heerlijk zachte lippen. Leuke bijkomstigheid is dat de doorbloeding op gang komt en je dus ook vollere en meer rode lippen krijgt.

Marianne
1 0


Schrub je lippen met vaseline en een tandenborstel. Wat ook goed werkt is een suikerklontje.

Kayleigh88
0 0


Als je je tanden gepoetst hebt poets dan ook heel zachtjes je lippen mee zo krijg je zachte lippen en geen velletjes.

0 0


Voor zachte lippen met een vochtig washandje ronddraaiende bewegingen maken.

0 0


Je kunt bij elke drogisterij een zeer goede vetzalf krijgen waarvan je niet direct een viese smaak krijgt als je het binnenkrijgt (zoals bij vele andere zalfjes). Neribas Vetzalf ! Werkt ongelovelijk lekker als al het andere niet meer werkt (labello,blistex etc)

A vd Meer
0 0


Gewoon een beetje boter op je lippen smeren, en in laten trekken. dit moet je wel een paar keer per dag doen.

0 0


Na het tandenpoetsen vaseline op je lippen doen! het is fijn want je lippen drogen vind ik best uit na het tanden poetsen. Dus na het tanden poetsen, en voor het slapen gaan, ook vaseline erop doen, mag best dik! zodat het de hele nacht kan inwerken!! En je hebt snel zachte lipjes!!!

0 0


Wrijf elke ochtend en avond met een suikerklontje over je lippen totdat alle velletjes weg zijn. Daarna smeer je je lippen met een lippenbalsem (bv. Labello) in en je lippen zijn zijdezacht en weer zo goed als nieuw!

Lady D.
0 0


Smalle lippen? Trek met een lippotlood, in dezelfde kleur als je lippenstift, voorzichtig een lijntje iets boven en onder de liprand. Je lippen lijken daardoor een stuk voller

Jill
0 0


Vind je je lippen te vol? Kies voor een matte, donkere kleur lippenstift.

Jill
0 0


Hebben je lippen weinig kleur? Scrub ze zachtjes met een tandenborstel. Je verwijdert dode huidcellen, stimuleert de bloedcirculatie en je krijgt prachtige rode smakkers.

Jill
0 0


Is je lippenbalsem op? Niets aan de hand. In de koelkast heb je vast wel boter liggen, die kun je heel goed gebruiken tegen droge lippen.

Jill
0 0


Als je hele zachte en volle lippen wilt. moet je honing mengen met een beetje suiker. dan goed uitsmeren op je lippen. ( het voelt wel een beetje ruw aan), dan afspoelen met water. en je hebt hele zachte lippen!

Merel
0 0


Doe op een oude natgemaakte tandeborstel een lik vaseline (of andere zachte lippenbalsem) en poets daarmee een keer per week je lippen

Josien
0 0


Masseer uw lippen met een zachte tandenborstel.

Laura
0 0


Ga met een natte tandenborstel langs je lippen poetsen (dan scrub je als het ware je lippen) en maak naar afloop je lippen droog en smeer er een laagje vaseline op.

0 0


Een tip voor zachte lippen: Doe eerst labello op je lippen. (Gewone naturel labello, de blauwe) En daarna Vaseline/Purol zalf. Ga ermee slapen & de volgende ochtend heeft u zachte lippen!

0 0


Als je schrale lippen heb dan moet je er met een dop van een fles overgaan. de velletjes verdwijnen dan. gewoon ronde bewegingen maken ps: de dop moet wel ribbels hebben.

Marije
0 0


Last van ruwe en onzuivere lippen? dan helpt het volgende: Houd een aardbei bij de groene blaadjes vast en bijt het hoekje eraf zodat je een halve aardbei over hebt met een half ronde afdruk(het andere stuk houd je nog steeds vast), die past precies op je lippen. Dip de (halve)aardbei in een schaaltje met suiker, Begin nu voorzichtig je lippen te scrubben, Ga zo door totdat je je zelf denkt dat je lippen glad genoeg zijn was je lippen af en smeer er lipbalsem/labelo/vaseline op Je voelt dat je lippen zachter zijn geworden. Werkt bij mij super! even wat lippenstift aanbrengen en perfect!

Stephanie
0 0


Voel je een blaartje aan je lip opkomen meteen een beetje tandpasta aan doen.

Rosa Blom
0 0


Zijn je lippen droog? ik heb een hele goeie toptip : meestal zitten er velletjes aan en mensen willen die er van af halen ( niet doen) zo wordt het alleen maar erger! Je kan er een beetje olijf olie op doen of wat vaseline, dan gaat het eraf.

N..123
0 0


Heb je last van velletjes op je lippen? gebruik een lip scrub! heb je die niet in huis maak hem zelf! 

Pak wat (kristal)suiker doe er honing bij en evt wat olijfolie! succes

0 0