Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Dikke ogen

Wat te doen tegen gezwollen ogen dan wel dikke ogen?

Als je bijvoorbeeld net veel gehuild hebt kan je dikke of gezwollen ogen krijgen. Er zijn allerlei methodes en middeltjes om je ogen weer minder dik en minder rood te krijgen.

Bevroren lepels op ogen leggen

Opgezwollen ogen of na het huilen twee lepels even in de diepvries leggen en daarna 5 minuutjes op uw ogen! u lijkt herboren!

Tip #551
6 0
Minder wallen met aardappel

Kringen onder ogen worden beduidend minder door een mengsel te maken van een geraspte aardappel, vermengd met enkele druppels citroensap en een theelepeltje zonnebloemolie. Door er twee watjes in en leg deze onder de ogen.

Miel Bregman
Tip #3090
1 0
Minder opgezwollen ogen met theezakjes

Gezwollen ogen; dep ze met een afgekoeld gebruikt theezakje. Werkt ontspannend en de zwelling trekt weg.

Tip #548
1 0
Ogen deppen met kamille thee

Deppen me kamillethee helpt bij dikke opgezette ogen.

Tip #547
0 0
Aardappel vermindert zwelling ogen

Opgezwollen ogen leg er een plakje aardappel op, de zwelling neemt snel af.

Tip #549
0 0
Sperti-aambeienzalf doet wallen verdwijnen

Wallen onder je ogen verdwijnen heel snel als je er een beetje Sperti-aambeienzalf opdoet.

Tip #550
0 0
Melk helpt tegen prikkende ogen

Als je in chloor water hebt gezwommen en last van rode prikkende ogen hebt helpt een druppeltje melk in je ogen je van de pijn af. Helaas helpt het niet tegen de roodheid.

Marieke
Tip #1326
0 0
Ogen behandelen

De in een klein kopje, wat melk, voeg hier 2 druppels citroensap aan toe, even roeren en dan watjes erin leggen, op de ogen leggen en laten liggen voor 20 min. als u klaar bent de huid reinigen en 10 min. komkommerschijfjes op het oog leggen, werkt uitstekend!!

Sohie
Tip #1507
0 0
Wit oogpotlood voor groter lijkende ogen

Als je vindt dat je veel te kleine ogen hebt kan je ze groter laten lijken door witte oogpotlood op te doen. Niet te dik maar net zichtbaar. Ik heb zelf heel grote ogen maar mijn vriendin niet en het werkt echt!

Tip #2537
0 0
Kamille theezakjes tegen huilogen

Als je superdikke ogen van het huilen hebt moet je kamille thee zakjes eerst in heet water doen en dan op je ogen houden. 5 of 6 keer herhalen in laten trekken en het is helemaal weg! groene thee of andere theesoorten werken niet, echt alleen kamille thee!

Tip #3571
0 0
Kamille thee op ogen

Kou op uw ogen? Zet kamille thee(van bv.zonnatura)laat het zakje goed trekken. Thee lauw laten worden. Dan met watje erin dopen en wat uitknijpen. Ogen zachtjes sluiten en watje eroverheen wrijven, van buiten naar binnen toe! Na gebruik weggooien en met een droog watje er nogmaals overheen om eventuele restjes kou zachtjes te verwijderen. Dit meerdere keren op de dag herhalen en weg is de kou op het oog. Ik gebruik het zelfs voor mijn baby en het werkt prima!

Tip #5463
0 0
Ogen palmeren

Als je last hebt van je ogen sluit ze dan en leg zonder druk je handpalmen over je ogen en blijf zo een poosje zitten. Met een deftig woord heet dit palmeren; je ogen ontspannen.

P. van Eden
Tip #14816
0 0
Stevige oogcontour met zakjes groene thee

Voor een jonge en stevige oog contour dagelijks na het reinigen van het gezicht, je ogen bedekken met afgekoelde gebruikte zakjes van groene thee (verstevigend effect)laat het minstens 5 min.zitten.

Bella
Tip #2341
0 0