Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Permanent krullen

Hoe kan je het beste een permanent laten zetten?

Hier vind je tips van Oma die gaan over het zetten van permanent

Tip voor mislukte permanent krullen

Hee allemaal!

Ik had dus 3 weken geleden tegen beter weten in van de kapper een permanent krullen laten zetten in mijn haar. Ze heeft mij gewaarschuwd om het feit dat mijn haar erg beschadigd was door het verven van mijn haar. Ik negeerde haar advies en liet een permanent zetten. Hierna veranderde mijn haar in stro en sprong het alle kanten op. Ik kon het niet eens in model brengen. Ik had alles al geprobeerd! Dure maskers(leave in), neutrale shampoo en conditioneer en meer.

Nu is het eindelijk eruit toen ik een zelfgemaakte haar maskertje uit probeerde. Ik heb dit gebruikt: Melk, citroen, tomaat, olijven, en 2 vitamine c bruistabletten. Een rare combinatie, ik weet het maar het werkt! Thank me laterrr 😁

Daantjeishier
Tip #18294


Tips permanent en verven vrouwen

Wilt u u haar laten permanenten? Zorg dan dat u dit niet doet tijdens u maandelijkse periode want dan kan het zijn dat het uitzakt of amper pakt! Dit geld ook voor het haar laten verven! Als de maandelijkse periode voorbij is ga dan heen voor het permanentje of voor een kleurtje! Anders is het zonde van uw geld! Eerste x verven was het met afwasmiddel dan pakt het beter !

Ricella
Tip #2102


Kosten van permanent laten zetten

Het is echt belachelijk hoe hoog de kosten zijn als je een permanent wilt laten zetten. meestal is de vanaf prijs 40 tot 60! Euro. En dat wetende dat je permanent maar een paar maanden tot anderhalf jaar blijft zitten.

Sara
Tip #19330


Permanente krullen zijn prachtig

Permanente krullen zijn heel erg mooi. Er zijn heel wat mensen die hier gebruik van maken. Helaas zie ik dat mensen hun haar niet op de juiste manier behandelen. Op die manier heb je het gevaar dat het allemaal toch niet meer zo mooi is. Het beste is dan ook om je haar alleen te kammen als het nat is en niet te veel te kammen. Dan voorkom je dat het volume weg gaat en je eventueel weer opnieuw iets moet laten zetten.

xxa
Tip #20236


Permanent krullen zo min mogelijk borstelen

Permanent krullen zien er natuurlijk erg mooi uit. Echter is het wel belangrijk om deze op de juiste manier te verzorgen. Dit zorgt er namelijk voor dat ze er ook mooi uit blijven zien. Echter is dit niet altijd even makkelijk te doen. Het is namelijk nodig om zo min mogelijk te borstelen of kammen. Dit zorgt er namelijk voor dat de permanent krullen een stuk snelle uit je haar gaan. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten.

Jessica
Tip #21247


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen