Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Pluizig haar

Wat te doen tegen pluizig haar?

Droog en pluizig haar herstellen of behandelen is iets waar Oma wel raad mee weet. Bekijk hier de verzameling van tips over dit onderwerp.

Haarmasker tegen pluizig haar

Dit haarmasker helpt tegen pluizig haar. Meng honing, appelazijn en water in een kommetje, doe het voordat je gaat slapen in je haar en spoel het de volgende dag weer uit. Honing is namelijk vocht inbrengend en appelazijn sluit de haarschubben zodat het mooi gaat glanzen.

Elien
Tip #9447


Wondermiddel: Slagroom

Is je haar pluizig of droog? Doe dan voordat u het haar wast, slagroom op je haar. 30 min laten intrekken en daarna je haar uitspoelen en wassen zoals anders.

Celine Senne
Tip #15544


Haarlak helpt tegen pluizig haar

Een goede tip is om wat haarlak op je borstel te sprayen en daar je haar mee te borstelen. Door de haarlak wordt je haar lang niet zo pluizig als normaal!

Bowie Stolk
Tip #8888


Wondermiddel tegen pluizig haar

Het ultieme wondermiddel tegen pluizig haar zijn billendoekjes! Gebruik vochtige doekjes ( bv billendoekjes) wrijf hiermee over je haar en het word meteen minder pluizig, ideaal bij winderig weer, om het haar weer wat stijler te krijgen.

Melissa
Tip #5717


Afspoelen met koud water helpt tegen pluizig haar

Dit werkt heel goed tegen pluizend of dof haar: Als je klaar bent met douchen, spoel je haar dan nat met koud water, hierdoor sluiten de haarschubben en gaat het haar weer glanzen.

Elien
Tip #9448


Haarmasker werkt tegen pluizig haar

Grote kans dat je in de winter last hebt van statisch en pluizig haar dat rechtovereind staat. Los dit op met een voedend haarmasker en wikkel na het aanbrengen van dit masker wat plastic folie om je haar. Zo trekt het masker supergoed in

Jill
Tip #3250


Minder pluizig haar met kokosolie

Gebruik na het douchen een klein beetje Cocus olie en verdeel dit over het haar.

Tip #6962


Pluizig haar

Als je haar gewassen is en droog,dan ga je met je handen door je haar. Door de natuurlijke vetten van je handen gaat het pluizen weg.

Anneke
Tip #21562


Bananen tegen pluizig haar

Ik heb gehoord dat bananen helpen tegen pluizig haar: - 1 banaan - kwart kopje yoghurt - 2 eetlepels honing - 2 eetlepels olijfolie Als je dit mixt krijg je een soort maskertje en dit doe je 1 keer per week in je haar. Ik heb het zelf niet geprobeerd, want mijn haar is niet pluizig. Hopelijk werkt het! Anders kan je altijd nog haarolie gebruiken. Dit schijnt ook goed te werken.

Samson
Tip #19723


Niet 's ochtends douchen tegen pluizig haar

Als je in de winter last hebt van pluizig statisch haar, probeer dan s' ochtends niet te douchen of niet te heet. Door het warme water dat verdampt in de ijskoude lucht word het pluizig. Anders is föhnen ook een goede optie.

Tip #7040


Pluizig haar

Doe er voor het naar bed gaan en ook s morgens in de puntjes wat vaseline

Janny
Tip #21953


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen