Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Haarmasker tegen pluizig haar

Dit haarmasker helpt tegen pluizig haar. Meng honing, appelazijn en water in een kommetje, doe het voordat je gaat slapen in je haar en spoel het de volgende dag weer uit. Honing is namelijk vocht inbrengend en appelazijn sluit de haarschubben zodat het mooi gaat glanzen.

Elien
7 0


Haarlak helpt tegen pluizig haar

Een goede tip is om wat haarlak op je borstel te sprayen en daar je haar mee te borstelen. Door de haarlak wordt je haar lang niet zo pluizig als normaal!

Bowie Stolk
6 0


Afspoelen met koud water helpt tegen pluizig haar

Dit werkt heel goed tegen pluizend of dof haar: Als je klaar bent met douchen, spoel je haar dan nat met koud water, hierdoor sluiten de haarschubben en gaat het haar weer glanzen.

Elien
4 0


Billendoekjes voor minder pluizig haar

Gebruik vochtige doekjes ( bv billendoekjes) wrijf hiermee over je haar en het word meteen minder pluizig, ideaal bij winderig weer, om het haar weer wat stijler te krijgen.

Melissa
2 0


Haarmasker werkt tegen pluizig haar

Grote kans dat je in de winter last hebt van statisch en pluizig haar dat rechtovereind staat. Los dit op met een voedend haarmasker en wikkel na het aanbrengen van dit masker wat plastic folie om je haar. Zo trekt het masker supergoed in

Jill
1 0


Minder pluizig haar met kokosolie

Gebruik na het douchen een klein beetje Cocus olie en verdeel dit over het haar.

1 0


Slagroom op je haar

Is je haar pluizig of droog? Doe dan voordat u het haar wast, slagroom op je haar. 30 min laten intrekken en daarna je haar uitspoelen en wassen zoals anders.

Celine Senne
1 0


Niet 's ochtends douchen tegen pluizig haar

Als je in de winter last hebt van pluizig statisch haar, probeer dan s' ochtends niet te douchen of niet te heet. Door het warme water dat verdampt in de ijskoude lucht word het pluizig. Anders is föhnen ook een goede optie.

0 0