Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Scheermesje schoonmaken

Hoe kan je het beste een scheermesje schoonmaken?

Scheermesjes kunnen behoorlijk vies worden maar als ze nog scherp zijn, is het zonde om ze weg te doen. Vind hier tips om scheermesjes schoon te krijgen zodat je er nog wat langer mee kunt doen.

Scheermesje schoonmaken met tandenborstel

De mesjes van je scheermesje schoonmaken met oude tandenborstel en ze zijn nog niet zo bot als je dacht.

Tamara
Tip #5576


Schoonmaakazijn voor mijn scheermes

Een scheermes is iets wat ik wel schoon wil houden. Een scheermes schoonmaken is dan ook belangrijk. Ik wil niet dat ik allemaal bacteriën op mijn gezicht smeer. Ik maak mijn scheermesje schoon door middel van schoonmaakazijn. Ik laat hem een paar uur liggen en daarna is het heerlijk schoon. Dan kan ik er ook weer een paar weken mee verder.

Jan Alleman
Tip #20244


Scheermesje schoonmaken met alcohol

Bijna iedereen scheert zich wel. Als je jezelf scheert, is het ook belangrijk om er voor te zorgen dat je je scheermesje schoon kunt houden. Dit kun je het beste doen met alcohol. Over het algemeen kun je hierbij het beste kiezen voor gedenatureerde alcohol. Echter is het ook mogelijk om deze schoon te maken met sterke drank zoals wodka. Hierdoor is het ook mogelijk om een scheermesje schoon te maken.

Marc
Tip #21267


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen