Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Het eten van gedroogde abrikozen, 3 per dag op de nuchtere maag helpt een hoop tegen pijn en jeuk bij spataderen.

0 0


Als u last heeft van spataderen, moet je na het douchen, of andere keren, de huid naar boven duwen. Het help echt want als je dat doet worden de bloedvaatje weer met minder druk. Je kan ook proberen om niet te stressen. daardoor gaat je bloed sneller lopen waardoor de bloedvaatje vastkomen en en ontstaat een spatader. Staan is ook erg slecht voor spataderen.

0 0


Last van spataderen of rode adertjes? iedere dag even tussen door je bennen hoog leggen, na het douchen altijd je benen afspoelen met koud water begin bij de enkels tot aan de boven benen ongeveer 5 minuten ieder been. Vermijd sauna, en intensieve massages. Wat heel erg goed is en ook gezond is elke dag een teentje knoflook eten, is niet zo lekker en je gaat er van stinken, andere oplossing is knoflook tabletjes.

0 0


Iedereen heeft het in huis! Spataderen worden snel minder of verdwijnen zelfs helemaal met solanine. Dit is een stof die voorkomt in planten en vruchten van de nachtschade-familie. De meeste solanine zit in onrijpe tomaat, uitgelopen aardappel en rauwe aubergine. 3x per dag de aangedane plekken bestrijken met een vers plakje van een van deze drie en na ongeveer 4 weken moet je verschil gaan zien.

0 0