De beste tips

Vaginale jeuk

Insmeren met lijnzaadolie

Hier een tip die bij mij perfect heeft gewerkt! Ik had altijd ontzettend veel last van een jeukende vagina. Smeer gewoon wat lijnzaadolie in en op de vagina. Ongeveer 10 minuten in laten trekken. Pak daarna een vaginale douche en spoel de vagina lijnzaadvrij. Alvast veel succes gewenst.
Vaginale jeuk

Geen zeep tegen vaginale jeuk

Af en toe heb ik wel eens last van vaginale jeuk. Dit is een vervelend gevoel. Om te voorkomen dat ik hier last van heb, zorg ik er voor dat ik geen zeep meer gebruik om mijn vagina te wassen. Dit zorgt er namelijk voordat er extra jeuk ontstaat.
Vaginale jeuk

Douchen tegen vaginale jeuk

Veel vrouwen hebben wel eens vaginale jeuk. Krabben is hierbij geen optie. Dit komt omdat dit pijn kan doen en een infectie aan je vagina kan veroorzaken. Gelukkig helpt douchen vaak een beetje tegen vaginale jeuk. Dit komt omdat de douche een soort verdovend effect heeft op de jeuk. Echter is het hierbij wel belangrijk om geen zeep te gebruiken bij het wassen. Dit kan de jeuk namelijk veel erger maken.
Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.