Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren
Website van het Jaar Oma Weet Raad is genomineerd voor Website van het Jaar.
Stem nu op Oma Weet Raad en maak kans op mooie prijzen!
Stem hier

Klinkt ook niet erg aantrekkelijk, maar op een stukje houtskool kauwen en daarna je tanden poetsen maakt je tanden stralend wit (als je het zwart er af krijgt).

4 5 7 0


Aub ga niet aan de gang met bakpoeder , aardbeien en al helemaal niet met zout. dat tast je glazuur aan. En dat is heel slecht. maak een soort 'tandenmasker'. dit gaat als volgt: Neem een watje en doop dat lekker stevig in de bier (stinkt wel) laat het opdrogen in de zon of desnoods met 'n fohn. Herhaal dit wanneer het watje weer is opgedroogt. dit herhaal je 4x. wanneer het voor de 4de keer is opgedroogt doe je dr een beetje olijf-oli op. Doe het met 2 watjes en je laat de olijf-oli opdrogen op je tanden. dit verhaal klinkt allemaal heel vreemd , maar het werkt echt! Deze tip komt uit 'n girlz . Van 'n intervieuw van Christina Aguilera.

4 5 3 0


Poets je tanden met een stuk kool en wat tandpasta, je gaat direct verschil zien.

4 5 2 0


Een beetje bakpoeder op je tandpasta werkt goed, je voelt ook dat je tanden erna heel glad aanvoelen.

4 5 2 0


Ook graag wittere tanden? Ga eens vijf-tien minuten in de zon zitten met ontblote tanden. Ze zijn zeker witter! (komt misschien heel gek over, maar het was een tip van mijn orthodontist en het werkt echt!). Het resultaat is ongeveer twee dagen zichtbaar.

4 5 2 1


Poets NOOIT uw tanden met Bakpoeder. Dit is zeer schadelijk voor de tanden en tast het glazuur meteen aan.

4 5 2 1


Allereerst zegt de tandarts dat je gebit door bleken zwakker wordt, dus wanneer je al last hebt van een zwak gebit is het niet raadzaam. Beter is het kauwen op salieblaadjes, helpt echt!

3 5 1 0


ik heb tips die wel veilig zijn voor het glazuur -doe niet de tip met aardbeien!! die tasten je glazuur aan {glazuur krijg je never nooit meer terug!} -poets je tanden met een goede tandpasta. soms zijn inderdaad de betere wat duurder maar je krijgt wel gezondere en wittere tanden.{oral-b en prodent tandpasta is goed en niet zo duur!! -eet ongeveer een uur voor het tandenpoetsen niks tot zo weinig mogelijk meer -poets natuurlijk minimaal 2x per dag{meer is ook goed} -ga niet alleen voor een tandarts/ortho bezoek goed je tanden poetsen.. doe dit gewoon altijd -vlos na het tandenpoetsen je tanden{let op nietr te hard tegen je tandvlees drukken, je tandvlees kan dan gaan bloeden!!} -ik weet niet zeker of dit wel goed is dus als het niet goed voor je tanden is zet dat aub in de reacties!!: as ik onderweg ben en ik heb geen vlosdraad of tandenstokers bij me gebruik ik altijd een haartje als vlosdraad...{dit kan allen bij lang haar!!} -volg altijd de tips van je tandarts op -borstel je tong ook mee -vaak is een elektrische tandenborstel bter dan een gewone -je kan ook je tanden laten bleken -eet gezond!!suiker en zuren kunnen gevaarlijk zijn -drink geen koffie of andere donkere producten. als je dat wel doet spoel daarna met een glas water -sommige producten zijn goed voor je tanden. vaak zijn het de wat knapperige producten!! -volg niet alle tips van alle sites op.. sommige zeggen dta je bijvoorbeeld met zuur van citroen je tanden moet poetsen. je tanden worden misschien wel witter maar je glazuur gaat daardoor weg en daaronder zit een geel laagje dit waren mijn tips en ik hoop dat je er wat aan hebt

5 0 0


witte tanden

Lieve mensen . Slurpen met koudgeperste zonnenbloemolie ......zelfs los zittende tanden gaan weer vast zitten ....mijn advies is google is olie slurpen ......want hiermee ontgiftig je ook je lichaam .....je tanden voelen schoner aan ...en ontstekeningen verdwijnen zelfs .....wel de gebruiksaanwijzing lezen

5 0 0


Aardbeien eten helpt ook heel erg als je wittere tanden wilt. Als je niet met chemische dingetjes aan de slag wilt is het een goede optie!

5 0 0


Poets je tanden met een paar geprakte aardbeien. Ze worden er zeker witter van als je het een tijdje doet.

5 0 0


Je moet je tanden ook niet poetsen met aardbei, maar het eten ervan krijg je wel wittere tanden. Natuurlijk niet al te veel van eten, want dat tast inderdaad je glazuur aan.

5 0 0


Het klinkt heel raar, maar het werkt wel! Ik gebruik voor witte tanden een papje van een diarreepil en een beetje water (2 druppels) smeer het papje op je tanden en laat het 2 minuten zitten en spoel het dan weg. De pillen zijn verkrijgbaar bij een drogist of apotheek en zijn zwart.

5 0 0


Er staat dat je je tanden moet poetsen met aardbeien, ABSOLUUT NIET!!! doen. in aardbeien zitten zuren die je glazuur aantasten in werkelijkheid is het hartstikke slecht voor je tanden. op langer termijn zullen ze alleen maar geler en gevoeliger worden, uiteindelijk zullen zelfs de gaten erin vallen door het weggesleten glazuur. gewoon 2 keer op een dag poetsen in het beste middel of laat ze bleken bij een tandarts;)

5 0 0