Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Klinkt ook niet erg aantrekkelijk, maar op een stukje houtskool kauwen en daarna je tanden poetsen maakt je tanden stralend wit (als je het zwart er af krijgt).

4 5 8 0


Aub ga niet aan de gang met bakpoeder , aardbeien en al helemaal niet met zout. dat tast je glazuur aan. En dat is heel slecht. maak een soort 'tandenmasker'. dit gaat als volgt: Neem een watje en doop dat lekker stevig in de bier (stinkt wel) laat het opdrogen in de zon of desnoods met 'n fohn. Herhaal dit wanneer het watje weer is opgedroogt. dit herhaal je 4x. wanneer het voor de 4de keer is opgedroogt doe je dr een beetje olijf-oli op. Doe het met 2 watjes en je laat de olijf-oli opdrogen op je tanden. dit verhaal klinkt allemaal heel vreemd , maar het werkt echt! Deze tip komt uit 'n girlz . Van 'n intervieuw van Christina Aguilera.

4 5 4 0


Ook graag wittere tanden? Ga eens vijf-tien minuten in de zon zitten met ontblote tanden. Ze zijn zeker witter! (komt misschien heel gek over, maar het was een tip van mijn orthodontist en het werkt echt!). Het resultaat is ongeveer twee dagen zichtbaar.

4 5 4 1


Poets je tanden met een stuk kool en wat tandpasta, je gaat direct verschil zien.

4 5 3 0


Een beetje bakpoeder op je tandpasta werkt goed, je voelt ook dat je tanden erna heel glad aanvoelen.

4 5 2 0


Af en toe een blaadje salie of basilicum kauwen.
Lekker , fris en een klein beetje wittere tanden.

4 5 2 0


Poets NOOIT uw tanden met Bakpoeder. Dit is zeer schadelijk voor de tanden en tast het glazuur meteen aan.

4 5 2 1


Allereerst zegt de tandarts dat je gebit door bleken zwakker wordt, dus wanneer je al last hebt van een zwak gebit is het niet raadzaam. Beter is het kauwen op salieblaadjes, helpt echt!

4 5 2 0


Het klinkt heel raar, maar het werkt wel! Ik gebruik voor witte tanden een papje van een diarreepil en een beetje water (2 druppels) smeer het papje op je tanden en laat het 2 minuten zitten en spoel het dan weg. De pillen zijn verkrijgbaar bij een drogist of apotheek en zijn zwart.

3 5 1 0


Je moet je tanden ook niet poetsen met aardbei, maar het eten ervan krijg je wel wittere tanden. Natuurlijk niet al te veel van eten, want dat tast inderdaad je glazuur aan.

5 0 0


Er staat dat je je tanden moet poetsen met aardbeien, ABSOLUUT NIET!!! doen. in aardbeien zitten zuren die je glazuur aantasten in werkelijkheid is het hartstikke slecht voor je tanden. op langer termijn zullen ze alleen maar geler en gevoeliger worden, uiteindelijk zullen zelfs de gaten erin vallen door het weggesleten glazuur. gewoon 2 keer op een dag poetsen in het beste middel of laat ze bleken bij een tandarts;)

5 0 0


Poets je tanden met een paar geprakte aardbeien. Ze worden er zeker witter van als je het een tijdje doet.

5 0 0


Aardbeien eten helpt ook heel erg als je wittere tanden wilt. Als je niet met chemische dingetjes aan de slag wilt is het een goede optie!

5 0 0


Stamp wat steenkool fijn en poets hier mee je tanden 2x per week na een maand hagelwitte tanden bij mij werkt het en ik ben een roker

5 0 0