De beste tips

Houtworm bestrijden

#1. Houtwormvanger maken met eikels

Met een paar eikels maakt u een houtwormvanger. Leg een paar verse eikels in een kastje waarvan u denkt dat er houtworm in zit. De houtwormen zullen zeker op de eikels afkomen en u kunt ze gemakkelijk verwijderen.
Houtworm bestrijden

#2. Houtworm bestrijden in huis

De tip die ik tegen houtworm heb gelezen is een eikel gebruiken. Een eikel in de kast leggen waar houtworm ligt helpt. Dan komen ze op de eikel af en kun je de eikel gaan verwijderen. Dan ben je in een keer van alle vervelende houtwormen af. Om een houtworm spray te gebruiken, is altijd handig voor de zekerheid. Je wilt namelijk niet dat alle houtwormen daadwerkelijk verwijderd worden. Houtwormen kunnen anders een hele hoop van je hele woning gaan opeten. Dat moet je altijd proberen te voorkomen. Daarom ga ik altijd direct aan het werk als ik denk dat ergens houtwormen in mijn woning zitten.
Houtworm bestrijden

#3. Houtworm bestrijden met hitte

Houtworm bestrijden met hitte werkt erg goed. Ik had een keer gelezen dat je op die manier vrij eenvoudig van de houtwormen af kunt komen. Houtworm is echt zeer vervelend. Ik koos ervoor om die manier uit te proberen. Ik heb bepaalde dingen verhit tot 55 graden. Op die manier gaan de houtwormen vrij eenvoudig weg. Ik had er daarna geen last meer van. Je moet er wel rekening mee houden dat je niet alles zomaar kan gaan verhitten. Het is verstandig om daar goed mee uit te blijven kijken.