De beste tips

Immuunsysteem versterken

#1. Tips voor je immuunsysteem

Hoe hou je je immuunsysteem krachtig. Eet elke dag een paar amandelen, een banaan, verse groente, meerdere keren vis in de week. Volle melk, karnemelk, roomboter. En beweeg zeker 20 min op een dag. Hierbij moet je hart wel sneller gaan kloppen. Of doe aan yoga en meditatie. Hierdoor blijf je stress vrij . Je voelt je lekkerder in je vel en hebt je hebt meer dan genoeg energie. Heel belangrijk dat je het dan wel elke dag doet. Dit om discipline op te bouwen en kracht. In combinatie met gezond eten en drinken succes verzekerd.

Immuunsysteem versterken

#2. Omega vetzuren eten voor immuunsysteem versterken

Op het moment dat je je immuunsysteem wilt versterken, kun je dit het beste doen door omega vetzuren. Dit zijn speciale vetzuren die er voor zorgen dat je immuunsysteem sterker wordt. Hierbij is het belangrijk om de juiste combinatie tussen omega-3 en omega-6 vetzuren te hebben.
Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.