De beste tips

Kakkerlakken bestrijden

#1. Ga als volgt te werk tegen kakkerlakken

Om kakerlakken weg te krijgen, ga als volgt te werk. Doe op een schoteltje gipspoeder. Op een tweede schoteltje water. Omdat kakkerlakken gips lekker vinden eten zij het, maar hierdoor krijgen ze wel dorst en nemen ze water op. Wat als reactie geeft dat de beestjes gewoon verstenen. Soms kost het meer werk om iets te doen maar dit is eigenlijk tegek om waar te zijn. Ik raad U het echt aan om het eens te proberen. Dit kost niet veel en na een tijdje komen er geen nieuwe meer. Wel even volhouden om het er neer te zetten.
Kakkerlakken bestrijden

#2. Kakkerlakken bestrijden

Gist voor het eten van de kakkerlakken en dan water. Dit geef je ze en ze gaan er dood aan. Daarna kun je ze zo allemaal op gaan vegen.
Kakkerlakken bestrijden

#3. Boraxpoeder en suiker tegen kakkerlakken

Ooit gelezen in de "Libelle": Een echtpaar voer met hun boot in de tropen. Hadden veel last van kakkerlakken. De inheemse bevolking vertelden hen dat zij half om half boraxpoeder en suiker (vermengd) her en der moesten neerleggen. Ik ben dit ook gaan doen: Na diverse de gemeentelijke bestrijdingsorganisatie op bezoek te hebben gehad, bleek dit de juiste oplossing te zijn. Nooit meer last gehad. Wel uitkijken i.v.m. kinderen (boraxpoeder is giftig.)

De nieuwste tips

Kakkerlakken bestrijden

Kneus het blad van de weegbree , van de Citroën melisse

en smeer je daar mee in en je hebt geen last van insecten