De beste tips

Kerrievlek verwijderen

#1. Kerrie uit kleding verwijderen

Als je niet snel bij een kerrievlek bent, kan deze best hardnekkig worden. Handel dus snel. Trek je kledingstuk uit, spoel de vlek met wat warm water onder de kraan, doe wat vlekkenverwijderaar op de vlek, en hop de kleding in de wasmachine!

Kerrievlek verwijderen

#2. Kerrievlek uit witte kleding met chloor

Deze tip werkt ook als je niet direct de vlek hebt uitgespoeld. Let op: Alleen bij WITTE kleding! Beetje chloor op de vlek en de kerrievlek is direct verdwenen. Chloor er uit spoelen en in de wasmand. Als je witte kleding is verkleurd in de was, het kledingstuk in een emmertje met lauw water en beetje chloor, erin en er gelijk uithalen en het verkleurde kledingstuk is gelijk weer wit.
Kerrievlek verwijderen

#3. kerrievlek uit kleding

Het liefst vlek direct uitspoelen met koud water. Daarna de vlek insmeren met wasmiddel gemengd met groene zeep. Dit een tijdje laten intrekken en dan schoonwrijven. De vlek zou er nu uit moeten zijn. Daarna in de wasmachine met eventueel vlekkenverwijderaar

De nieuwste tips

Kerrievlek verwijderen

kerrievlekken in de zon laten drogen

vlek goed nat maken en in de zon laten drogen, evt dit herhalen en vlek is weg

Kerrievlek verwijderen

Kerrievlek verwijderen : gewoon weken

Zelfs oude kerrievlekken verdwijnen. 

Hoe? Heel simpel : een sopje maken met biotex en lauw water.  Het kledingstuk er een nachtje in laten staan en dan wassen.

Gedaan met een lichtgrijze stretchbroek. De vlek was achtergebleven na de gewone wasbeurt op 30 graden. 

Na de behandeling geen geel spettertje meer te vinden