Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Airfryer schoonmaken

Hoe kan je het beste de airfryer schoonmaken?

Een airfryer schoonmaken kan bijvoorbeeld door het gebruiken van een scheutje citroen. Lees de Oma Weet Raad tips voor het schoonmaken van een airfryer.

Airfryer met de hand afwassen

De Airfryer kan in de vaatwas maar het is handiger en makkelijker om het met de hand af te wassen.

Rick S.
Tip #8830


Airfryer schoon maken

Als ik mijn airfryer schoon wil maken, is dit soms best een klus. Ik ben er echter achter gekomen dat het mogelijk is om de airfryer schoon te maken door middel van de bak. Hier kun je namelijk een sopje in maken om alles mee schoon te maken.

Beau
Tip #20319


Airfryer schoonmaken met vochtig doekje

Ik gebruik sinds kort altijd een airfryer in plaats van een friteuse. Dit maakt de patat en de snacks een stuk minder vettig. Als je het idee hebt dat je airfryer vies begint te worden, is het handig om deze wel schoon te maken. Dit kun je het beste doen met een vochtig doekje. Dit komt omdat het vochtige doekje er voor zorgt dat je alle viezigheid er makkelijk vanaf kunt halen. Het is handig om hier voor te zorgen dat het doekje niet te nat is. Anders wordt het namelijk een vieze natte bende in je airfryer. Daar zit je natuurlijk ook niet op te wachten.

Kaifraier
Tip #21307


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen