De beste tips

Omelet invriezen

#1. Omelet invriezen

Bak omelet in voorraad. Kan goed ingevroren worden. Makkelijk wanneer u na uw vakantie geen boodschappen meer kunt doen en toch snel iets warms wilt hebben. Warm maken in magnetron.
Omelet invriezen

#2. Je kan een omelet invriezen

Als je een omelet wilt invriezen dan is dit goed mogelijk. Je kan een omelet zo'n 3 maanden in de vriezer bewaren. Na het ontvriezen heb je alleen niet zo lang om er weer van te genieten. Ik raad aan om het dan binnen 3 uur ook echt op te eten! Overigens is een net gebakken omelet één of twee dagen houdbaar in de koelkast.

Omelet invriezen

#3. Mijn omelet invriezen

Ikzelf vind het fijn om omeletten in te vriezen. Sommige mensen begrijpen niet zo goed waarom, maar het is zeker wel een goede aanwinst voor je vriezer. Je gaat dan veel makkelijker aan je lunch beginnen. Je doet het in de magnetron en de omelet is binnen een paar minuten klaar. Dat is heerlijk als je niet zo veel tijd hebt in de middag of misschien als je ontbijt.

De nieuwste tips

Omelet invriezen

Ingevroren omelet opwarmen in de magnetron

Een omelet kun je goed bakken en daarna invriezen. Dit zorgt er namelijk voor dat je deze later nog op kan eten. Dit is natuurlijk erg lekker om te eten. Het makkelijke hieraan is ook dat je het makkelijk op kan warmen in de magnetron. Een ingevroren omelet kun je al opwarmen door deze twee minuten in de magnetron te doen.